Nouă sălăjeni au urcat pe podium la Memorialul „Gheorghe Schmidt”

Baza Sportivă de tenis de câmp de lângă Sala Sporturilor a găzduit în perioada 17 – 19 august ediţia a XII-a a Memorialului „Gheorghe Schmidt”. La turneu s-au înscris 50 de sportivi din Oradea, Cluj, Bistriţa Satu Mare, Baia Mare, Sighetul Marmaţiei, Bucureşti şi Sălaj.

Judeţul nostru a fost reprezentat de trei cluburi: CSM Zalău, Pro Tenis Şimleu Silvaniei şi Palatul Copiilor Zalău.
Încă de la ediţia de anul trecut, Memorialul „Gheorghe Schmidt” a devenit un turneu de categoria I, fiind organizat la patru categorii de vârstă: 10 ani, 12 ani, 14 ani şi 16 ani atât la masculin, cât şi la feminin.
Nouă dintre sălăjenii prezenţi la turneu au reuşit să se claseze pe podium la finalul competiţiei.
Mara Ruzici s-a clasat pe primul loc la categoria 16 ani, în timp ce la categoria 12 ani, Alexanda Olaru şi Carmina Dragoş au terminat pe poziţia a treia.
La masculin, Flaviu Ianc a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria 10 ani, iar Andrei Brisc a reuşit să câştige locul I la categoria 14 ani. Tot de la CSM Zalău, Florea Thomas şi Ionuţ Margin au terminat pe locul trei la categoria 16 ani.
Şi CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei a avut doi reprezentanţi pe podium: Raul Dobai, care a pierdut finala categoriei de 16 ani în faţa zălăuanului Andrei Brisc şi Vlad Rusu, care s-a clasat pe locul trei în cadrul aceleaşi categorii, fiind învins în semifinale tot de Brisc.
Ediţia din acest an a Memorialului „Gheorghe Schmidt” a fost organizată de CSM Zalău, în parteneriat cu Primăria municipiului Zalău şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj.
CSM Zalău a suportat cheltuielile de organizare, iar cupele şi diplomele au fost oferite de DJST Sălaj.

3 Thoughts to “Nouă sălăjeni au urcat pe podium la Memorialul „Gheorghe Schmidt””

  1. Zălăuan

    Auziziaristule, trebuia să scrii câteva cuvinte şi despre Schmidt.
    Că lumea nu-l cunoaşte.

  2. florin

    BRAVO magazin salajean !!! Sunteti singurul ziar care a-ti oferit informatia corecta in legatura cu rezultatele competitiei . ADEVARAT LIDER AL PRESEI !!!

Leave a Comment