Nouă sălăjeni au participat la un stagiu de karate organizat de Good Dragon Marghita

O delegaţie alcătuită din nouă sălăjeni a participat zilele trecute la un seminar de karate shotokan organizat de Clubul Sportiv Good Dragon Marghita. Echipa sălăjeană a fost condusă de antrenorul Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei şi de instructorul Călin Coste, reprezentantul CS Coste Jibou, club recent înfiinţat.
La evenimentul de la Marghita au mai fost prezenţi reprezentanţi din Bihor şi Maramureş, în total fiind participând peste 50 de sportivi, instructori şi antrenori. Au fost efectuate zilnic câte două antrenamente pe grupe valorice, conduse de Viorel Duţă, preşedintele Asociaţiei Nord Amical Karate (ANAK) şi de Gheorghe Pop.
Celor prezenţi li s-au prezentat tehnici şi combinaţii specifice de kumite atât versiunea WKF (World Karate Federation), cât şi versiunea Shobu Ippon.
„A fost un seminar reuşit, iar o parte din sportivii noştri care au participat speră la obţinerea unei medalii la Campionatul Naţional din perioada 9 – 11 martie. Am putut face şi o recuperare foarte bună în apa termală a ştrandului din Marghita, iar la final, gazda evenimentului ne-a oferit şi un moment de relaxare prin tradiţionala sayonara-party”, a afirmat preşedintele Gheorghe Pop.
Pentru antrenorii şi instructorii din cadrul ANAK urmează seminarul centurilor negre de la Poiana Braşov, programat în perioada 9 – 11 februarie, stagiu ce va fi condus de Adrian Popescu Săcele, unul dintre pionierii karateului din România.

Leave a Comment