Echipa de volei speranţe de la CSS Zalău, calificată în turneul semifinal

Echipa masculină de volei speranţe a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a obţinut calificarea în turneul semifinal al Campionatului Naţional cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Echipa pregătită de Dan Onuţe a fost la finalul săptămânii trecute gazda turneului cu numărul trei, competiţie în care speranţele de la CSS Zalău au înregistrat două victorii şi o înfrângere.
În primul joc, cel cu CSS 2 Baia Mare, echipa zălăuană a câştigat cu 3 – 0, scor cu care CSS Zalău s-a impus şi în faţa Academiei de Volei Marius Lazăr din Zalău. În al treilea meci al turneului desfăşurat în sala de sport a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, CSS Zalău a întâlnit liderul seriei, CSS LAPI Dej, echipă în faţa căreia a cedat cu 1 – 3.
După primele trei turnee, locul întâi în serie este ocupat de echipa din Dej, iar CSS Zalău se situează pe poziţia secundă, ambele echipei fiind calificate în turneul semifinal.
Ultimul turneu din cadrul primei faze a Campionatului Naţional de Volei rezervat speranţelor este programat în perioada 3 – 4 martie.
CSS Zalău: George Treşca, Răzvan Beldean, Kevin Juhos, Alexandru Jurje, Vlad Vasian, Teglaş Ştefan, Darius Opriş, Paul Codre, Răzvan Burian, Bacszo Richard şi Rareş Alexa. Antrenor: Dan Onuţe

4 Thoughts to “Echipa de volei speranţe de la CSS Zalău, calificată în turneul semifinal”

 1. Anonim

  Bravo Onute.Succes mai departe.Copii tai(minivolei si sperante) mai fac treaba la CSS volei masculin

 2. Anonim

  Despre juniorii lui Faur de ce nu dati informatii ca si ei au jucat in weekend?.E generatia care a renuntat la Onute.Sa vedem ce fac acum.

  1. Anonim

   Nu fac nimic..sunt plini de fite..

 3. Anonim

  Păi mai sunt juniori 1 la Zalău?Adica mai are 6 jucători cu varsta de junior?

Leave a Comment