Neatenţie sau indolenţă? SCM Zalău „a dat-o în bară” la primul meci oficial

Primul meci oficial pentru SCM Zalău, noua echipă de fotbal a municipiului, a fost unul „cu cântec”. Pe teren, lucrurile au stat destul de bine pentru formaţia condusă de Alexandru Pop, dar ceea ce s-a întâmplat după flueirul final atrage multe semne de întrebare.

SCM Zalău a învins Olimpia MCMXXI Satu Mare cu scorul de 3 – 2, într-un meci desfăşurat miercuri după-amiaza, pe Stadionul „Someşul” din Satu Mare şi contând din prima fază a Cupei României.

Cu un lot improvizat, în care portarul titular, Claudiu Băican, a fost folosit pe postul de atacant, iar în partea a doua, antrenorul Pop a fost nevoit să-i trimită în teren chiar şi pe managerul Vasile Jula, actualul manager al echipei, SCM Zalău a reuşit să obţină o victorie care să o ducă în etapa a doua a competiţiei. La final, însă, gazdele au depus o contestaţie, reclamând faptul că echipa din Zalău a folosit un jucător nelegitimat, iar rezultatul final va fi, foarte probabil, 3 – 0 (la masa verde),  în favoarea sătmărenilor. Cazul urmează să fie analizat de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în cursul săptămânii viitoare.

„Îmi asum ceea ce s-a întâmplat la Satu Mare, în meciul din Cupa României. A fost greşeala mea, deoarece eu am trecut pe foaia de joc un fotbalist care nu era încă legitimat, dar am făcut-o neatenţie şi din grabă, nu intenţionat. Eram foarte bulversat, fiindcă am avut şi jucători accidentaţi”, a explicat antrenorul Alexandru Pop.

Surse aproiate clubului susţin, însă, că înainte cu 24 de ore de disputarea partidei de la Satu Mare, SCM Zalău avea foarte puţini jucători legitimaţi, ceilalţi fiind înregistraţi „la foc automat” pe ultima sută de metri.

Sursa foto: Erik Geiger/GG Production

Alte articole

3 Thoughts to “Neatenţie sau indolenţă? SCM Zalău „a dat-o în bară” la primul meci oficial”

  1. Anonim

    tarle blatistul isi va justifica eroare prin angajarea lui goie si a lui alin pop, multumim psd

  2. Anonim

    Antrenorul Alexandru pop sa își dea demisia sa plece de la SCM zalau

  3. aaa

    marele doru tirle tace ca….? nu e greseala antrenorului. un conducator adevarat si-ar prezenta demisia. dar nu are c…. si altii sunt vinovati.

Leave a Comment