„Ne bucurăm pentru primul punct, dar suntem dezamăgiţi că am pierdut două”

Remat Zalău a obţinut miercuri seara, pe teren propriu, primul punct din actualul sezon al Ligii Campionilor, câştigând două seturi împotriva francezilor de la Arago de Sette. Campioana Româiei putea obţine chiar o victorie, dar a avut o cădere inexplicabilă în setul decisiv, după ce câştigase la o diferenţă de nouă puncte actul patru.
Mariusz Sordyl, antrenor Remat Zalău: „Suntem mulţumiţi că am reuşit să câştigăm acest punct, dar, pe de altă parte, suntem dezamăgiţi că am pierdut două. Când mă uit în urmă la parcursul pe care l-am avut până acum, remarc faptul că am avut multe meciuri grele, iar băieţii s-au comportat bine. Ne-am regăsit pentru prima dată în acest sezon în Liga Campionilor, dar, la tie-break am fost nervoşi şi sigur că în aceste condiţi ne-a fost greu să ne impunem. Nu suntem mulţumiţi, dar putem gândi pozitiv, având în vedere că am avut adversari dificili şi meciuri pe măsură. Ştim unde suntem la acest nivel şi ce avem de făcut în continuare”.
Patrick Duflos, antrenor Arago de Sette: „Nouă ne-a lipsit multă consistenţă şi am fost sestul de inconstanţi în joc. Acest lucru şi din cauză că Zalăul a jucat mult mai bine decât în partida tur, ceea ce ne-a pus probleme. Noi avem şi multe probleme, pentru că avem mulţi jucători accidentaţi şi nu avem soluţii să înlocuim. Suntem foarte bucuroşi de victorie, mai ales că am avut multe dificultăţi în setul patru. Am reuşit să ne concentrăm în setul cinci şi să obţinem o victorie foarte importantă pentru noi. Vom încerca să ne calificăm cel puţin în Cupa CEV, chiar dacă urmează să jucăm cu cele mai bune echipe din grupă”.
Toniutti Benjamin, coordonator Arago de Sette: „Ne aşteptam să fie un meci mai greu decât în Franţa, pentru că jucam în deplasare. În trecut am jucat cu o echipă din Bucureşti (Dinamo, n.r.), am câştigat în trei seturi şi acelaşi lucru am încercat să-l obţinem şi la Zalău, dar nu ne-a reuşit. Rematul este peste echipa din Bucureşti, mai ales că aici este vorba de Liga Campionilor, iar cu cealaltă echipă am jucat în Cupa CEV”.

Leave a Comment