Naţionala masculină de volei încearcă imposibilul în Finlanda

Evoluţia modestă a echipei naţionale masculine de volei a României din primul turneu preliminar la Euro 2013 a trimis România pe ultimul loc în Grupa D, cu un singur punct acumulat. „Tricolorii” antrenaţi de polonezul Mariusz Sordyl nu au obţinut nicio victorie în turneul de la finalul săptămânii trecute, din Grecia, două dintre cele trei înfrângeri încheindu-se chiar cu 0 – 3.
Calculele sunt complicate în acest moment, iar şansele aproape zero ca România să obţină calificarea la Campionatul European de anul viitor. În primul rând, naţionala ţării noastre este obligată să câştige toate cele trei meciuri cu 3 – 0 sau cel puţin 3 – 1, lucru aproape imposibil de realizat având în vedere rezultatele din primele trei dispute.
Pentru România, primul meci din cadru lturneului preliminar din Finlanda va avea loc în vineri după-amiază, de la ora 18, împotriva reprezentativei ţării gazdă. Sâmbătă, de la ora 15, România va întâlni naţionala Muntenegrului, iar duminică, de laaceeaşi oră, naţionala Greciei.

2 Thoughts to “Naţionala masculină de volei încearcă imposibilul în Finlanda”

  1. DA !

    Sa fim seriosi ! Nu au valoare de doi lei . Rezultatele din Grecia de acum o saptamana ne arata valoarea jucatorilor , antrenorilor , managerilor federatiei si a cluburilor. Cu straini in echipa de club Zalau+ Constanta +…. fara noima NU poti face nationala competitiva . Bani aruncati fara nici o rficienta !!!!Fuduli si prosti. Stil balcano-mioritic !

  2. Da Da Da

    Jucatorii nu au nici o vina!!! Este de vina sistemul asa i-a crescut asa ii are. Romania nu s-a calificat de multi ani, nici cu lotul din vechea garda. Buba mare pleaca de la federatie si de la stat, 0 interes-0 investitie-o infrasturctura.

Leave a Comment