Motoare turate pe Meseş

Zălăuanii iubitori de raliuri şi motoare sunt aşteptaţi sâmbătă pe Meseş, pentru a lua parte la cea de-a doua ediţie a competiţiei automobilistice, Cupa Meseş. Competiţia a fost organizată anul trecut în premieră, după o pauză de peste 20 de ani în care Zalăul nu s-a mai bucurat de organizarea unui astfel de eveniment. Concursul de va desfăşura pe traseul Treznea – vârful Meseşului şi va fi organizat atât la amatori, cât şi la profesionişti. Amatorii se vor duela la patru categorii de motorizare: până la 1400 cm3, 1400 cm3 – 1600 cm3, 1600 cm3 – 2000 cm3 şi peste 2000 cm3. Profesioniştii vor concura la trei categorii: până la 1600 cm3, 1600 – 2000 cm3 şi peste 2000 cm3, în timp ce juniorii nu vor avea delimitare în funcţie de capacitatea cilindrică.

Zona de concurs va fi asigurată de 15 jandarmi şi 12 comisari de traseu, iar la start vor fi prezente şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Zalău şi ale Serviciului de Ambulanţă Zalău.
Ediţia din acest an a Cupei „Meseş” este organizată de Cento Group Zalău în colaborare cu Federaţia Internaţională de Automobilism, Automobil Club Român, Consiliul Judeţean Sălaj, Clubul Sportiv Riders’s Satu Mare, Transilvania Broker, Fibrex, Bizar Telecom şi Nazareth.
Prima ediţie a fost o reuşită, iar acest lucru i-a determinat pe organizatori să programeze şi în acest an concursul. La ediţia din 2013 s-au aliniat la start 42 de piloţi.

Alte articole

One Thought to “Motoare turate pe Meseş”

  1. Anonim

    LA CE ORA INCEPE?

Leave a Comment