Moşul împarte cadouri şi în acest an pentru copiii de la Viitorul Zalău

Evenimentul „Vine Moşul la Viitorul” va fi organizat pentru a zecea oară consecutiv în acest an, premierea copiilor şi juniorilor urmând să aibă loc luni seara, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău

De-a lungul anilor, Daniel Sabou, fostul manager al Clubului Sportiv Viitorul Zalău, actualmente preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj, a invitat nume mari din fotbalul românesc. Grupele de copii şi juniori de la Viitorul Zalău au fost premiate în anii anteriori de Helmuth Dukadam, Ioan Andone, Eugen Trică, Adrian Anca, Cristian Coroian, Alin Minteuan, dar şi alte nume importante din „sportul rege”.
Anul trecut, alături de copiii de la Viitorul au fost, probabil, cele mai bune modele, o parte dintre foştii jucători ai clubului zălăuan, care acum evoluează în primele eşaloane din fotbalul românesc. Vlad Morar, Alexandru Gudea, Răzvan Moisi, Cristian Man sunt o parte dintre fotbaliştii care anul trecut au fost alături de copiii de la Viitorul, cărora le-au explicat că numai prin muncă şi seriozitate se poate ajunge la înalta performanţă.
În acest an va fi organizată a X-a ediţie a evenimentului „Vine Moşul la Viitorul”, premierea copiilor şi juniorilor urmând să aibă loc luni seara, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Alături de „familia” Viitorul vor fi şi în acest an foşti componenţi ai acestui club, oficialităţi locale şi sponsori, la fel cum s-a întâmplat şi la ediţia anterioară.

Leave a Comment