Moşul a fost darnic şi în acest an cu juniorii de la Viitorul Zalău

Nelipsit în ultimii nouă ani, Moşul a venit şi de această dată să le ofere cadouri copiilor de la Viitorul Zalău, răsplătindu-i pentru performanţele realizate în decursul anului. Evenimentul „Vine Moşul la Viitorul” a avut loc vineri seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, printre părinţii copiilor fiind invitate şi o parte dintre oficialităţi. Primăria Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj nu au avut reprezentanţi nici în acest an, invitaţii care au răspuns prezent fiind deputatul Lucian Bode (preşedintele PDL Sălaj), Dobrai Francisc (primarul comunei Hereclean), Pavel Sabău (preşedintele de onoare al clubului şi administrator al SC Sandana SRL) şi Nicu Goarnă (patronul firmei SC Titan Comerţ SRL Zalău). Fiecare au ţinut să-l felicite pe managerul Daniel Sabou pentru eforturile depuse în fiecare an, pentru rezultaatele obţinute cu grupele de copii, dar mai ales că a reuşit să construiască la Hereclean o bază sportivă modernă.

Dacă în anii anteriori Moşul a adus cu el nume mari din fotbalul Românesc, în acest an, cadourile au fost împărţite copiilor de câtre foşti jucători ai clubului zălăuan, care nu de mult timp evoluau în tricoul Viitorului.
Pe scenă şi-au făcut, pe rând, apariţia Ionuţ Mureşan (golgeter după turul campionatului la grupa de juniori de la FC Bihor), Răzvan Moisi (titular la echipa de juniori a clubului FC Bihor, având patru selecţii în echipa naţională Under 17 a României), Alex Gudea (unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut clubul, în prezent la CS Mioveni), Alex Cherecheş (component al echipei naţionale Under 17 a României, actualmente la ACS Poli Timişoara), Cristian Dragoş (unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut Viitorul, în prezent la juniorii clubului Ceahlăul Piatra Neamţ), Ciprian Nagy (cel mai tehnic jucător pregătit de Daniel Sabou, actualmente la Olimpia Satu Mare) şi Tudor Mare (un alt portar de prespectivă, în prezent la CS Viitorul Cluj, fiind pregătit de Mihai Georgescu, unul dintre cei mai buni antrenori de copii şi juniori din România). Au mai fost invitaţii: Alex Băican („U” Cluj), Bodiş Norbert (Academia de Fotbal Nyirsuli – Ungaria), Sergiu Bercean şi Dănuţ Cosma (ambii la Ardealul Cluj), dar, din diverse motive, nu au putut fi prezenţi la eveniment.
Copiii şi juniorii clubului Viitorul au fost invitaţi pe scenă, iar foştii lor colegi, care acum evoluează la alte cluburi din România, le-au împărţit cadouri, însă nu înainte de a le transmite că performanţa necesită muncă şi seriozitate.

Leave a Comment