Moldoveanul Marin Lescov a semnat cu Volei Municipal Zalău

Dorit de mai multe echipe atât din ţară, cât şi din străinătate, coordonatorul Moldovean, Marin Lescov, a ajuns în cele din urmă la vicecampioana României, Volei Municipal Zalău. Voleibalistul care a devenit campion al României cu Tomsi Constanţa a semnat joi dimineaţa un contract valabil pe o perioadă de un sezon cu clubul de la poalele Meseşului. „Am avut mai multe oferte, dar am ales Zalăul pentru că este o echipă cu ambiţii, cu obiective mari. În fiecare an se bate la titlu şi cupă, iar acest lucru contează foarte mult pentru mine. Sper să îmi ajut echipa şi să ne atingem obiectivele propuse, adică câştigarea campionatului şi a cupei României, pentru a-i face fericiţi pe suporteri”, a declarat coordonatorul moldovean pentru blocaut.ro.

Marin Lescov a evoluat trei sezoane pentru Volei Club Municipal Tomis Constanţa, perioadă în care a devenit campion naţional şi câştigător al Cupei României cu formaţia de la malul mării. În Divizia A, a debutat, însă, la Unirea Dej. În ediţia trecută de campionat, Lescov a evoluat la formaţia estoniană, Rakvere Volleyball Club. Titular în reprezentativa Moldovei, noul coordonator al Zalăului a avut o evoluţie foarte bună în preliminariile Campionatului European din 2015. Născut în 26 aprilie 1990, Lescov are o talie de 1,90 metri şi 80 de kilograme.
Coordonatorul moldoveanul, Marin Lescov, este a patra achiziţie din această vară pentru formaţia zălăuană, după secundul brazilian Leonardo Dall Bosco şi centrii Mihai Gheorghiţă şi Răzvan Olteanu. Primii doi şi-au dat acordul de a continua cu Volei Municipal Zalău şi în sezonul viitor, în timp ce Olteanu a fost transferat de la Dinamo Bucureşti.

Leave a Comment