Moldoveanul Cristian Tăbârţă continuă la FC Zalău

Clasată pe ultimul loc în ediţia trecută de campionat, FC Zalău doreşte să facă o figură mult mai bună în sezonul 2016 – 2017 al Ligii a III-a de fotbal. În acest sens, conducerea clubului a purtat primele tratative cu cei mai valoroşi dintre jucătorii pe care i-a avut în campionatul trecut, printre aceştia aflându-se şi atacantul din Republica Moldova, Cristian Tăbârţă. Acesta nu a acceptat iniţial propunerea preşedintelui Ioan Morar, însă, în cele din urmă, cele două părţi au ajuns la un acord.
„Va rămâne la echipă şi Cristian Tăbârţă. Iniţial, nu a acceptat oferta noastră, dar ne-a contactat după o săptămână pentru a ne anunţa că vom continua colaborarea”, ne-a declarat Ioan Morar.
Dintre jucătorii aflaţi la final de contract, cu care conducerea a mai purtat tratative în această vară, s-a mai ajuns la un acord cu Raul Stanciu şi Alberto Vălimăreanu.
Preşedintele Ioan Morar a mai afirmat că lotul va fi definitivat în proporţie de 90 la sută până luni, 18 iulie, când este programată reunirea lotului.

Leave a Comment