Misiune dificilă în semifinalele Cupei României pentru Volei Municipal Zalău

Adversar dificil pentru Volei Municipal Zalău în semifinalele Cupei României la volei masculin. Formaţia condusă de bulgarul Nikolay Jeliazkov va înfrunta în penultimul act al competiţiei Arcada Galaţi, formaţie ce a câştigat acest trofeu în sezonul trecut.
Obiectivul echipei zălăuane în cea de-a doua competiţie naţională este calificarea în finală, la fel ca în anii anteriori, ceea ce înseamnă că Volei Municipal Zalău va trebui să învingă Arcada Galaţi. Misiunea este cu atât mai dificilă cu cât Final Four-ul Cupei României se organizează la Galaţi, în perioada 1 – 2 mai.
În cealaltă semifinală, vor evolua Tricolorul Ploieşti şi SCM Universitatea Craiova.
Câştigătoarele celor două semifinale se vor duela a doua zi în finala Cupei României.
În sezonul trecut, Arcada Galaţi a învins cu 3 – 0 Volei Municipal Zalău în finala competiţiei, care a avut loc la câteva zile după ce zălăuanii deveniseră campionii României.
Volei Municipal Zalău a câştigat ultima dată Cupa României în urmă cu două sezoane, învingând cu 3 – 0 Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Sursa foto: voleizalau.ro

One Thought to “Misiune dificilă în semifinalele Cupei României pentru Volei Municipal Zalău”

  1. Fanzalu

    Marian Constantin a semnat cu noul club csm volei Zalău deci adio jeliaskov din vara relațiile fam cota cu fam Constantin încep sa dea roade mult succes ,sonda va zic și sursa ca este sigura Călin Sabau a fost auzit vorbind despre venirea lui Constantin ca și sigura din vara

Leave a Comment