Minivacanţă pentru handbalistele de la HC Zalău

HC Zalău a încheiat sâmbătă prima parte a campionatului, odată cu remiza obţinută pe terenul echipei ASC Corona Braşov, scor 24 – 24. La finalul partidei de la poalele Tâmpei, managerul Gheorghe Tadici şi-a anunţat jucătoarele că vor avea o săptămână de vacanţă, urmând ca duminică să se prezinte din nou la antrenamente.
„Le-am lăsat în pauză o săptămnă, iar de duminică vom reîncepe pregătirea. La finalul săptămânii voi avea o întâlnire şi cu membrii Consiliului de Administraţie, pentru a stabili strategia pentru retur. Vom vedea ce politică adoptăm, pentru că există şi varianta să aducem câteva jucătoare cu experienţă în locul celor tinere. Am fixat în luna decembrie şi câteva jocuri de verificare, dar mai multe detalii vom stabili în zilele următoare”, a declarat Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan intenţionează să efectueze cu HC Zalău şi un stagiu de pregătire centralizată la Cheile Grădiştei, o staţiune bine cunoscută deja de handbalistele zălăuane.
„Ar fi necesar un stagiu de pregătire de opt, nouă zile, însă abia în zilele următoare vom stabili dacă vom pleca sau nu în cantonament”, a mai afirmat Tadici.
HC Zalău a terminat pe locul opt turul Ligii Naţionale, având 20 de puncte acumulate. Formaţia zălăuană se află la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor şase şi şapte, pe care se situează CSM Ploieşti şi SCM Craiova.
În cadrul ultimei runde a turului s-au înregistrat următoarele rezultate: SCM Craiova – Rapid Bucureşti 34 – 23, CSM Bucureşti – HCM Baia Mare 24 – 21, HCM Roman – HC Dunărea Brăila 21 – 18, CSM Ploieşti – HC Alba Sebeş 37 – 25, CSM Unirea Slobozia – Măgura Cisnădie 31 – 25, Corona Braşov – HC Zalău 24 – 24 şi HCM Râmnicu Vâlcea – Universitatea Cluj 26 – 20.

One Thought to “Minivacanţă pentru handbalistele de la HC Zalău”

  1. Vio

    Fara Tadici muriti rapid , din spusele mai multor fete din echipa .. Tadici se pare ca e singurul preocupat fara rezerve de soarta acestei echipe , care aduna sute de zalauani si salajeni , etapa de etapa .. Dupa public sportul nr 1 (unu) din judet ! Ceva normal !

Leave a Comment