Ministrul Afacerilor Interne – hattrick în meciul de gală al “Cupei Viitorul”

„Cupa Viitorul” a debutat şi în acest an cu un meci de deschidere la care au fost invitaţi foşti fotbalişti de performanţă, dar şi oameni din lumea politică, partida desfăşurându-se luni seara, în ciuda ploii torenţiale care a speriat o mare parte dintre spectatorii prezenţi la eveniment.

Selecţionata Sălajului, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj – Dinu-Iancu Sălăjanu, a înfruntat gloriile fotbalului românesc, în care s-au regăsit Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Cristian Dulca, Daniel Iftodi, Ciprian Marica, dar şi ministrul Afacerilor Interne – Lucian Bode, care este şi un apropiat al clubului Viitorul. Au mai fost prezenţi şi foşti fotbalişti sălăjeni, precum Vasile Jula, Cristian Oros, Grigore Păşcuţă, Marius Cozma şi Ioan Meleg.

Ploaia torenţială nu i-a oprit pe cei prezenţi pe “dreptunghiul verde” să ofere un spectacol fotbalistic, iar primul pe lista marcatorilor a fost chiar ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, care a reuşit un hatrrick.

“Mă bucur că tradiția merge mai departe și oameni pasionați au făcut din nou posibil acest eveniment, aflat la cea de-a XVII-a ediție, devenind prin consecvență și prezență un adevărat brand sportiv local. Sunt convins că și această ediție va fi o reușită, o colecție de amintiri plăcute peste ani. De fiecare dată este o adevărată plăcere, și nu ascund acest lucru, să fiu din nou pe teren, de data aceasta la meciul demonstrativ organizat în deschiderea evenimentului, alături de prieteni buni, de mari iubitori ai sportului, de nume mari ale fotbalului românesc. Energia bună, fair-play-ul și plăcerea jocului vor strânge și de această dată peste 1.000 de copii înscriși în competiție, dar și comunitatea sălăjeană să îi încurajeze”, a declarat Lucian Bode.

Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Robert Sighiartău (2), Daniel Iftodi, iar pentru Selecţionata Sălajului a marcat: Dinu-Iancu Sălăjanu, Grigore Păşcuţă, Cristian Oros, Viorel Ionaşcu, Laszlo Sepsi şi Marius Cozma.

Peste 70 de echipe s-au duelat la ediţia din acest an a “Cupei Viitorul”, evenimentul urmând să se încheie joi după-amiaza, cu festivitatea de premiere.

 

3 Thoughts to “Ministrul Afacerilor Interne – hattrick în meciul de gală al “Cupei Viitorul””

  1. […] Ediţia din acest an a Cupei Viitorul a debutat şi în acest an cu un meci de deschidere la care au fost invitaţi foşti fotbalişti de performanţă, dar şi oameni din lumea politică, partida desfăşurânndu-se luni seara, în ciuda ploii torenţiale care a speriat o mare parte dintre spectatorii prezenţi la eveniment. Selecţionata Sălajului, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj – Dinu-Iancu Sălăjanu, a înfruntat gloriile fotbalului românesc, în care s-au regăsit Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Cristian Dulca, Daniel Iftodi, Ciprian Marica, dar şi ministrul Afacerilor Interne – Lucian… Citeste mai mult […]

  2. Maria

    Ianchis Dinu le-a cântat ceva?

    1. Baba

      Si cat a fost cotizatia? anii trecuti era 700 de lei de persoana. „Traditia merge mai departe?!?”

Leave a Comment