Merită să pariezi pe rezultat pauză/final?

Cu toții știm că există multe tipuri de pariuri din care poți alege la o casă de pariuri. Fie că vorbim de mediul online sau de agențiile stradale, tipurile de pariuri alese diferă în funcție de parior.

Există tipuri de pariuri precum peste/sub, pariuri pe cornere, pariuri pe marcatori, pe cine conduce în minutele 10, 20, 30 și pariurile clasice pe rezultatul final al meciului sau pauza și final. Acest tip de pariuri este folosit de foarte mulți pariori pentru că de cele mai multe ori, acesta are cele mai bune cote la pariuri.

Deși pariurile pe rezultat pauză/final sunt foarte apreciate în ultimul timp de majoritatea pariorilor, pot exista confuzii pentru unii dintre pariori. Pentru a paria pe rezultatul final sau la pauză al unui meci, trebuie să ai în vedere rezultatul unui meci atât la pauză cât și la final.

Un aspect foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere este faptul că minutele de prelungiri nu se iau în considerare la acest tip de pariu. Alt aspect important este să știi că pariurile pauză sau final nu sunt aceleași pariurile pauză/final.

Pariu riscant

Cele mai mari cote sunt atunci când o echipă care este condusă la pauză reușește să se impună în a doua repriză și să câștige. Dacă vorbim de profitabilitatea acestui tip de pariu, atunci părerile sunt împărțite. Fiind un pariu atât de apreciat pentru cotele mari pe care le oferă, automat și șansele de câștig sunt pe măsură, deci este un pariu destul de riscant.

Deși este un pariu riscant, suma pe o care o poți câștiga este mult mai mare decât dacă ai alege alte tipuri de pariuri. Pentru a putea folosi acest tip de pariu cu succes, este nevoie de o analiză a meciului în prealabil pentru a cunoaște bine cele două echipe implicate și evenimentul în sine.

Pariază în funcție de analiză

Pentru a avea o șansă cât mai mare de câștig folosind acest tip de pariu, nu trebuie să te lași influențat de cotele foarte avantajoase. Trebuie să analizezi bine meciul înainte împreună cu campionatul din care face parte și cu echipa de start. Încearcă să pariezi în funcție de analiza pe care o faci și nu de cota pe care pariul o oferă.

Pentru a face o analiză cât mai bună, este de preferat să consulți statisticile și să vezi evoluția fiecărei echipe în funcție de terenul pe care joacă, dacă se descurcă mai bine acasă sau în deplasare și poți analiza chiar și numărul de goluri înscrise sau primite în prima parte a meciului. De asemenea, trebuie să vezi ce importanță are meciul respectiv pentru fiecare echipă. Un aspect foarte important în alegerea acestui tip de pariu este legată de echipa de start. Trebuie să afli dacă lipsesc anumiți jucători. De exemplu, dacă lipsește cel mai bun marcator al unei echipe în respectivul meci, atunci acest aspect va influența cu siguranță performanța echipei.

În ciuda faptului că pariurile pe rezultat pauză/final sunt riscante, dacă te informezi bine înainte și faci o analiză corectă, vei putea obține profituri atrăgătoare.