„Memorialul Radu Gog”, mai mult decât o competiţie sportivă

La prima ediţie a „Memorialului Radu Gog ” au evoluat patru echipe, iar pentru evenimentul de la finalul acestei săptămâni s-au înscris 21 de formaţii, dintre care, 12 vor evolua la categoria open, iar nouă, la categoria old-boys.

2004 a fost anul în care s-a organizat prima ediţie a „Memorialului Radu Gog”, competiţie desfăşurată în memoria fostului arbitru sălăjean de fotbal, decedat în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, în urma unui tragic accident de circulaţie. Odată cu trecerea anilor, competiţia a devenit o tradiţie, chiar cel mai de amploare eveniment caritabil sportiv organizat în Sălaj.
Dacă la prima ediţie au fost patru echipe participante, la evenimentul din acest an, care a ajuns la cea de-a XII-a ediţie, s-au înscris 21 de echipe, care se vor duela la două categorii de vârstă: open şi old-boys.
12 echipe s-au înscris la categoria open, care vor fi împărţite în patru grupe a câte trei echipe, în timp ce la categoria old-boys, s-au alcătuit trei grupe a câte trei echipe.
Armătura Zalău este una dintre noutăţi, foştii componenţi ai formaţiei de la poalele Meseşului urmând să participe la ambele categorii.
La categoria old-boys va fi prezentă, pentru a doua oară consecutiv, şi Minerul Sărmăşag, iar dacă Armătura şi echipa din Sărmăşag vor trece de faza grupelor, cei prezenţi la eveniment vor avea posibilitatea să urmărească un duel inedit la o astfel de competiţie. Ultimul duel între cele două echipe a avut loc în 18 martie 2003, pe Stadionul Municipal, formaţia zălăuană câştigând cu scorul de 3 – 0. Armătura Zalău şi Minerul Sărmăşag ocupau la acea vreme primele două locuri în seria din care făceau parte a Diviziei C.
Jocurile din cadrul „Memorialului Radu Gog” vor începe sâmbătă, la ora 8 şi se vor încheia duminică, la ora 20, când este programată finala mare la categoria open. De la ora 18:40 este programată finala mare la old-boys, iar între cele două partide vor fi prezentaţi câştigătorii celor 17 tricouri scoase la licitaţie în acest an. Cel mai licitat tricou este al Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă a Campionatului Mondial din Danemarca. Tot între cele două meciuri vor fi anunţaţi şi câştigătorii tombolei, unde marele premiu este un tircou al echipei naţionale de la meciul România – Italia, cu semnăturile tuturor jucătorilor.
După încheierea ultimului joc, va avea loc festivitatea de premiere.

One Thought to “„Memorialul Radu Gog”, mai mult decât o competiţie sportivă”

  1. Una

    Auto licitatie , prin diversi tipi .sau tipe . Sttie sa se vanda fata in orice imprejurare. Apoi castiga inzecit …Asta este, fraieri se gasesc peste tot . Ea ce vina are ??? Neagu e o jucatoare f,buna , dar isi face singura vant la ….public. Bravo ei ca stie sa profite, de orice oportunitate !

Leave a Comment