Memorialul „Gheorghe Ene” s-a lăsat cu scandal

Faza judeţeană a fost câştigată de FC Zalău

Baza Sportivă „Fair-Play” din Zalău a găzduit marţi partidele din cadrul fazei judeţene a Memorialului „Gheorghe Ene”, turneu rezervat copiilor născuţi 2004. Competiţia organizată de Federaţia Română de Fotbal, prin Asociaţia Judeţană de Fotbal (AJF) Sălaj a adunat la start un număr de doar trei echipe: FC Zalău, Viitorul Zalău şi Sportul Şimleu.
Partida cu cel mai mare interes a fost cea dintre FC Zalău şi Viitorul Zalău, având în vedere rivalitatea dintre conducerile celor două cluburi. Nici de această dată nu a lipsit scandalul,după o fază care nu anunţa nimic. Scorul era 1 – 0 pentru FC Zalău, când Puşcaş, cel care a oficiat partida, a acordat o minge de arbitru. Un jucător al echipei Viitorul a trimis mingea cu boltă spre poarta celor de la FC Zalău, fără a şuta în forţă, balonul l-a lovit pe portarul echipei antrenate de Zoli Ardelean şi a pătruns în poartă. Imediat au început certurile şi schimburile de replici între cele două tabere. FC Zalău i-a acuzat pe cei de la Viitorul de lipsă de fair-play, pentru faptul că jucătorul ar fi trebuit să trimită mingea în aut de margine, în timp ce, cei de la Viitorul au considerat că golul trebuie validat, pentru că a fost marcat regulamentar. În cele din urmă s-a decis ca golul să fie anulat, iar FC Zalău s-a impus cu 1 – 0, prin reuşita lui Szabo David.
FC Zalău a câştigat şi al doilea meci, 4 – 0 cu Sportul Şimleu, golurile fiind înscrise de Szabo David (3) şi Sezgin Denis (1).
Viitorul şi-a trecut în cont o victorie, câştigând cu 3 – 1 disputa cu Sportul Şimleu, prin reuşitele lui Kabai Mario (2) şi Kabai David (1), iar pentru şimleuani a înscris Baciu.
FC Zalău, câştigătoarea fazei judeţene, s-a calificat la faza zonală a Memorialului „Gheorghe Ene”, turneu programat la începutul lunii decembrie.
Cele trei echipe participante au primit mingi, cupe şi diplome din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj.

One Thought to “Memorialul „Gheorghe Ene” s-a lăsat cu scandal”

  1. Frankenstein

    D/le Morar, de ce vedeti numai scandalul intr-un meci disputat de copii in varsta de 8 ani. Cateva schimburi de replici nu va indreptateste sa asociati numele sub egida caruia a fost organizat turneul, respectiv Gheorghe (Ene?) Ola de scandal. Inteleg ca un astfel de titlu vinde bine ziarul, totusi ar trebui ales cu discernamant titlu unui astfel de articol.

Leave a Comment