Meci de şase puncte pentru FC Zalău

Învinsă în etapa trecută de cei de la Comuna Recea, FC Zalău a coborât pe locul trei în clasament, făcând practic schimb de locuri cu adversara de vineri după-amiaza, care este Sănătatea Cluj. Zălăuanii au avut un parcurs foarte bun cu excepţia primelor două etape, însă, în etapa trecută cu cedat cu 3 – 2 după ce au condus cu 2 – 0 la pauză.
Partida de vineri va fi o adevărată finală pentru ocuparea locului secund la finalul turului. În ultima etapă, Zalăul va evolua în deplasare, pe terenul celor de la ASA II Târgu Mureş, iar clujenii vor primi vizita liderului FC Hermannstadt.
„La Recea a fost un duş rece pentru noi, mai ales că am condus la pauză cu 2 – 0. Nu trebuie, însă, să facem o tragedie din asta, pentru că suntem pe un loc la care nu cred că se aştpeta multă lume. Urmează un joc extrem de dificil, poate cel mai dificil din acest tur de campionat, dar va trebui să dăm totul pe teren pentru a obţine victoria. Trebuie să obţinem şase puncte în ultimele două partide din acest an”, a precizat preşedintele Ioan Morar.
Meciul dintre FC Zalău şi Sănătatea Cluj este programat la ora 14, pe Stadionul Municipal.
În cadrul penultimei etape a turului au mai fost programate duelurile: Gaz Metan II Mediaş – Unirea Jucu, FC Bistriţa – CS Oşorhei, FC Hermannstadt – Comuna Recea, Unirea Dej – Metalurgistul Cugir, Viitorul Ulmeni – CS Iernut, Avântul Reghin – ASA II Târgu Mureş.

Leave a Comment