Martin Stoev, antrenor Tomis Constanţa: „Zalăul a făcut cel mai bun meci din acest sezon”

Victorie clară a echipei Volei Municipal Zalău în cel de-al treilea meci al finalei, vicecampioana câştigând cu scorul de 3 – 0 pe teren propriu meciul de luni seara.
„Este o victorie importantă pentru noi. Echipa noastră nu are multe nume consacrate în lot, dar are un colectiv puternic. Astăzi (luni, n.r.), Zalăul a fost călăul Tomisului. Sperăm ca mâine (marţi, n.r.) să facem un joc frumos, pentru a mulţumi publicul nostru şi băieţii din galerie. Jucătorii sunt într-o formă bună, iar mâine (marţi, n.r) vom face un joc frumos”, a declarat Stoyan Stoev.
De cealaltă parte, fiul acestuia, Martin Stoev, consideră că echipa din Zalău a făcut luni seara cel mai bun meci din acest sezon. „Cred că Zalăul a făcut în această seară cel mai bun meci din acest sezon. A jucat foarte bine. Noi am intrat în criză la un moment dat şi nu am reuşit să ne revenim la timp. Aveam şansa de a reintra în joc în setul doi, dar am făcut multe greşeli. Sperăm ca accidentarea lui Zhekov să nu fie gravă, să poată juca în meciul următor, în care vom încerca din nou să terminăm această dispută”, a declarat Stoev jr.
„O finală va fi întotdeauna disputată, dar acum este o favorită clară – Tomis Constanţa. Nu mi-am schimbat părerea, chiar dacă am câştigat duelul din această seară, deoarece Tomis Constanţa este o echipă valoroasă, cu jucători experiementaţi, care ştiu să gestioneze astfel de momente. Dacă vom juca în meciul patru la fel de motivaţi şi vom prelua şi servi la fel de bine, cred că avem o şansă şi în următorul meci. Noi am pus probleme Tomisului şi la Constanţa în al doilea meci, în care, dacă nu intervenea acel arbitru (Nicolae Marin, n.r.) am fi jucat un tie-break, în care se putea întâmpla orice. Astăzi (luni, n.r.), am fost mai buni decât Tomis Constanţa, iar scorul final arată acest lucru. În Zalău este cel mai frumos public de volei din România, este şi cunoscător al acestui fenomen şi spre să le facem o bucurie şi în meciul patru”, a declarat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
„Am avut un avantaj bun după meciurile de la Constanţa, dar în această seară am avut o evoluţie mai puţin reuşită. De cealaltă parte, Zalăul a avut o evoluţie foarte bună. Mai este un meci şi mâine (marţi, n.r.) şi sperăm să închidem această finală după meciul patru. Trebuie să vedem ce nu a funcţionat în acest meci şi să remediem până la următorul joc”, a afirmat centrul Constanţei, Sergiu Stancu.
„A fost un meci slabă făcut din partea noastră. Felicitări pentru echipa din Zalău, care a jucat foarte bine. Noi am jucat foarte slab, cred că am făcut cel mai prost meci din acest sezon. Parcă nici nu a fost finală pentru noi, parcă eram în luna septembrie, la începutul campionatului. Dacă jucăm la fel şi în următorul meci, sigur vom pierde. Am jucat ca nişte copii în acest meci. Trebuie să ne odihnim, iar în meciul patru să dăm tot ce avem mai bun”, a declarat Bojan Janic.
Meciul patru al finalei Diviziei A1 este programat marţi, de la ora 19, tot în Sala Sporturilor din Zalău.

One Thought to “Martin Stoev, antrenor Tomis Constanţa: „Zalăul a făcut cel mai bun meci din acest sezon””

  1. […] Victorie clară a echipei Volei Municipal Zalău în cel de-al treilea meci al finalei, vicecampioana câştigând cu scorul de 3 – 0 pe teren propriu meciul de luni seara. “Este o victorie importantă pentru noi. Echipa noastră nu are multe nume consacrate în lot, dar are un colectiv puternic. Astăzi (luni, n.r.), Zalăul a fost călăul Tomisului. Sperăm ca mâine (marţi, n.r.) să facem un joc frumos, pentru a mulţumi publicul nostru şi băieţii din galerie. Jucătorii sunt într-o formă bună, iar mâine (marţi, n.r) vom face un joc frumos”, a declarat Stoyan Stoev. De cealaltă parte, fiul acestuia, Martin Stoev, consideră …read more […]

Leave a Comment