Marius Paşca este noul antrenor al echipei Seso Câmpia Turzii

Tehnicianul pleacă „la pachet” cu trei foşti jucători ai formaţiei FC Zalău

Pus „pe liber” în această vară de conducerea clubului FC Zalău, după aproape nouă ani în care a pregătit formaţia de la poalele Meseşului, antrenoru Marius Paşca şi-a găsit rapid o altă echipă.
Tehnicianul zălăuan poartă tratative de aproape o lună cu formaţia Seso Câmpia Turzii, iar negocierile au fost finalizate miercuri, chiar la Nuşfalău, la meciul din Cupa România, în care formaţia de pe valea Barcăului a întâlnit echipa din Câmpia Turzii. „Am purtat mai multe tratative cu cei din conducerea echipei Seso Câmpia Turzii, iar miercuri, la Nuşfalău, am ajuns, în mare, la un numitor comun. Sigur că mai sunt câteva detalii de pus la punct, însă nu cred că vor apărea probleme. În principiu, mi-am dat acordul pentru a antrena echipa pe o perioadă de un an, cu drept de prelungire a contractului pentru încă un an”, ne-a dezvăluit Marius Paşca, care va conduce joi după-amiază primul antrenament al formaţiei din Câmpia Turzii.
Tehnicianul nu pleacă singur la formaţia din judeţul Cluj, urmând să ducă cu el şi trei foşti jucători ai echipei FC Zalău, care şi-au încheiat în această vară conturile cu clubul zălăuan.
Originar chiar din Câmpia Turzii, mijlocaşul Cosmin Sabou a fost dorit insistent nu doar de Marius Paşca, ci şi de persoanele din conducerea clubului Seso, iar ceilalţi doi jucători care vor evolua şi în sezonul viitor sub comanda antrenorului zălăuan sunt Cosmin Cosma şi Raul Stanciu. „Sunt jucători cu caracter, cu care am avut o colaborare bună şi cu care îmi doresc să lucrez în continuare”, a mai spus tehnicianul.
Şi cei trei jucători vor finaliza în această după-amiază tratativele cu conducerea clubului Seso, după care vor intra în programul de pregătire al echipei.
Marius Paşca îl va avea ca secund pe Cosmin Tilincă, originar din Turda, fost jucător de Divizia A, care a evoluat la echipele CFR Cluj, Gloria Bistriţa, Farul Constanţa şi Pandurii Târgu Jiu.

Alte articole

One Thought to “Marius Paşca este noul antrenor al echipei Seso Câmpia Turzii”

  1. rodica-madrid

    sincere felicitari marius pasca ,si mult succes

Leave a Comment