Trei persoane accidentate în Şimleu Silvaniei

 

Trei persoane au fost rănite uşor în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri, 17 iulie, pe strada Tudor Vladimirescu din Şimleu Silvaniei. Potrivit infomaţiilor furnizate de Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată miercuri seara, la ora 21,48, să intervină cu un echipaj pentru descarcerare la un accident rutier petrecut în localitate pe strada menţionată . Pompierii ajunşi la faţa locului au intervenit pentru a scoate dintr-un autoturism, marca Opel Vectra, un tânăr de 23 de ani care a fost preluat de serviciul de ambulanţă.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Bogdan C., de 23 de ani, din Zalău, conducea un autoturism, când datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de către Viorel A., în vârstă de 42 ani, din Cehu Sillvaniei. În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă al primului autovehicul, în vârstă de 27 ani, a suferit leziuni grave, iar două pasagere din cel de-al doilea autoturism, în vârstă de 14, respectiv 40 ani, au suferit leziuni uşoare. Potrivit sursei citate, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

 

2 Thoughts to “Trei persoane accidentate în Şimleu Silvaniei”

  1. Anonim

    politia sa ia masuri drastice impotriva vitezomanilor si sa nu mai intre in posesia permisului niciodata sa omoare oameni nevinovati

  2. Anonim

    pt anonim
    si tie ti se putea intampla sa ai accident nu mai to comenta ca ai putea fi tu in locul soferului

Leave a Comment