Marius Muntean, antrenorul Bălanului la meciul cu FC Zalău?

În ciuda faptului că miercuri după-amiaza a avut loc o şedinţă la stadionul din Bălan la care au fost prezenţi soţia patronului Radu Pop, jucătorii şi antrenorul secund, Marius Muntean, situaţia rămâne incertă la Luceafărul.

Jucătorii care provin din Zalău, în frunte cu căpitanul Mihai Bode, şi-au arătat nemulţumirea de faptul că antrenorul Marius Paşca a fost demis, afirmând că există posibilitatea ca, în aceste condiţii, nici ei să nu se mai prezinte la jocul de sâmbătă, în care Bălanul va întâlni pe teren propriu chiar FC Zalău. Aceştia chiar au părăsit vestiarul, iar o discuţie finală cu soţia patronului vor avea în cursul zilei de astăzi.
Antrenorul secund, Marius Muntean, a dat asigurări că va rămâne pe bancă pentru jocul cu FC Zalău, dar cu condiţia de a avea la dispoziţie întreg lotul.
„Am purtat o discuţie miercuri după-amiaza cu soţia patronului Radu Pop şi i-am spus că voi ajuta echipa de pe bancă la meciul de sâmbătă, cu FC Zalău, dar numai în cazul în care vor rămâne la echipă şi jucătorii din Zalău. Altfel, va fi greu să alcătuim un prim „11”. Eu am venit la Bălan pentru Marius Paşca, fiindcă suntem prieteni şi am vrut să-l ajut. Chiar dacă jucătorii de la Zalău se vor întoarce, voi mai sta pe banca echipei din Bălan doar la meciul de sâmbătă. Eu am început o muncă la Rapid Jibou, iar viitorul meu se leagă de această echipă. Îi voi ajuta pe cei de la Bălan la jocul de sâmbătă, apoi mă voi ocupa doar de Rapid Jibou”, ne-a declarat Marius Muntean.
Antrenorul din Jibou i-a sugerat doamnei Pop să aibă o discuţie până la meciul de sâmbătă şi cu Marius Paşca. „Cea mai bună soluţie ar fi ca Marius Paşca să revină la echipă. El a făcute multe lucruri bune pentru acest club, iar odată cu revenirea lui sunt convins că s-ar întoarce şi jucătorii din Zalău. I-am sugerat doamnei Pop să poarte o discuţie cu Marius Paşca, fiindcă cel mai bine ar fi ca el să se întoarcă la echipă. Sper ca problemele să se rezolve. Ar fi păcat ca Luceafărul Bălanul să nu ducă la bun sfârşit primul sezon în Liga a III-a”, a mai precizat Muntean.

Leave a Comment