Marius Muntean, antrenor secund la Luceafărul Bălan

Campioana Sălajului la fotbal şi-a reluat marţi după-amiaza pregătirile pentru noul sezon, prima şedinţă de pregătire fiind programată pe Stadionul „Rapid” din Jibou. Pe lângă noutăţile din lot au existat surprize şi la nivelul conducerii tehnice, antrenorul Marius Muntean fiind numit antrenor secund la Luceafărul Bălan. „La Liga a III-a este nevoie şi de un antrenor secund. Marius Muntean este un antrenor cu experienţă, cu care am colaborat la nivelul conducerii tehnice şi pe vremea când am antrenat la FC Armătura Zalău”, a explicat antrenorul principal al Bălanului, Marius Paşca.
La reunirea lotului nu au fost prezenţi Toth Karoly, Marius Rus, Flaviu Bărnuţiu şi Maior Istvan, iar ultimii doi nici nu se vor regăsi în sezonul viitor în lotul pregătit de Marius Paşca. Bărnuţiu va evolua în Liga a IV-a la Silvania Cehu Silvaniei, iar Maior a plecat la muncă în străinătate. Au apărut, însă, câţiva jucători noi: Alex Turcu, fotbalist ce a fost căpitanul echipei Rapid Jibou în sezonul trecut, Nagy Ciprian – fotbalist şimleuan ce a evoluat la grupele de juniori ale clubului Olimpia Satu Mare şi Răzvan Criste, jucător ce a evoluat atât la grupele de juniori de la FC Zalău, cât şi la Luceafărul Bălan.
Campioana Sălajului are programat vineri primul joc de verificare, pe Stadionul „Rapid” din Jibou, în compania formaţiei din localitate.
Antrenorul Marius Paşca poartă tratative în aceste zile cu mijlocaşul Cosmin Sabou, fost jucător la Armătura Zalău şi FC Zalău, fotbalist ce a evoluat şi pe prima scenă a fotbalului românesc la Gaz Metan Mediaş.

2 Thoughts to “Marius Muntean, antrenor secund la Luceafărul Bălan”

  1. Dana

    Aveţi potenţialul necesar pentru a face ceva special, chiar extraordinar, cu viaţa voastră – ceva ce nimeni altcineva nu poate să facă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: dana_tweety2002@yahoo.com

  2. Anonim

    Se va duce si Marius Stana la Balan, doar e mana dreapta (cu care se sterge inainte sa traga apa)a celuilalt Marius (munteanu)! L-ati luat si pe Turcu, ati luat si juniorii ! Mergeti dracu” si lasati-ne in pace! Jiboul va fi mai curat fara voi, asta e sigur.

Leave a Comment