Marius Lazăr va fi noul antrenor principal al SCM Zalău

Deşi a devenit vicecampioană naţională încă din primul an de la înfiinţare, SCM Zalău a rămas fără antrenor principal în vara acestui an. Băimăreanul Sorin Pop a anunţat că nu mai continua colaborearea cu clubul zălăuan, o decizie ce i-a surprins pe cei din conducerea clubului. Soluţia pentru înlocuirea lui Sorin Pop, un fost campion cu Elcond Zalău, a venit din interiorul clubului, secundul Marius Lazăr urmând să preia funcţia de principal începând din această vară. Marius Lazăr va fi ajutat pe banca tehnică a campioanei tot de un zălăuan, Andrei Păun, un al fost component al echipei Elcond Zalău.

Marius Lazăr şi Andrei Păun vor avea un contract valabil pe o perioadă de două sezoane.

“Ambii au semnat pe o perioadă de două sezoane, pentru a nu mai avea surpriza din vara acestui an. Ne dorim să obţinem o clasare cât mai bună şi în sezonul viitor şi spre să facem lucruri frumoase împreună”, a declarant managerul secţiei de volei, Adrian Feher.

Voleiul zălăuan a mai avut o conducere tehnică alcătuită doar din zălăuani în perioada 2012 – 2014, când Aurel Vlaicu a fost secondat de Bogdan Nicolae.

La finalul săptămânii trecute, SCM Zalău a mai bifat un transfer, al cincilea din această vară, juniorul Tudor Balu, un voleibalist de 16 ani de la CSS Blaj. Balu este al treilea junior din lotul Zalăului, alături de George Breban şi Andrei Mărginean, care au evoluat şi în sezonul trecut la SCM.

 

 

One Thought to “Marius Lazăr va fi noul antrenor principal al SCM Zalău”

  1. Anonim

    Hai Sica. Știu ca poți.

Leave a Comment