Marius Lazăr, ales în Consiliul Director al Federaţiei Române de Volei

Federaţia Română de Volei are, începând din această săptămână, un nou preşedinte, acesta fiind profesorul universitar, Adin Cojocaru, după ce, timp de 16 ani, FRV a fost condusă de Gheorghe Vişan,
Unul dintre capitolele Adunării Generale ce s-a desfăurat în Complexul Olimpic Sydney 2000, de la Izvorani, a fost şi alegerea celor opt membi ai Consiliului Director, printre cei care şi-au depus candidaturile pentru o astfel de funcţie fiind şi zălăuanul Marius Lazăr, triplu campion al României cu Elcond Zalău, cel care şi-a înfiinţat o Academie de Volei în urmă cu şase ani.
21 de candidaturi au fost înregistrate, iar printre cei care au fost aleşi în Condiliul Director al FRV se numără şi Marius Lazăr, care va deţine în premieră o astfel de funcţie.
„Este un pas important pentru mine şi cred că şi pentru voleiul sălăjean. Va fi greu să punem lucrurile în mişcare, având în vedere situaţia prin care trecem din cauza pandemiei de Coronavirus, dar şi faptul că vechea conducere nu a făcut nimic în acest sens. Competiţiile trebuie să înceapă, dar nu există un protocol prin care poţi să organizezţi o competiţie sau un meci. Va trebui să ne punem cu toţii la o masă şi să vedem ce putem face, deoarece trebuie să se desfăşoare şi competiţiile de juniori, nu doar cele de seniori”, ne-a declarat Marius Lazăr, care este şi antrenor secund la SCM Zalău.
Fostul voleibalist a primit 79 de voturi, fiind al treilea pe listă ca număr de voturi, după Marius Botea, antrenorul principal al echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Vladimir Bacşiş, cel care a fost numit în 2017 director general la campioana Volei Alba Blaj şi care este căsătorit cu voleibalista Roxana Bacşiş. De menţionat faptul că fostul preşedinte, Gheorghe Vişan, nu a fost ales nici măcar membru în Consiliul Director, fiind votat de doar 27 de membri.

 

Leave a Comment