Marin Lescov, coordonatorul moldovean din lotul Zalăului: „Vom face o figură frumoasă în acest sezon”

Coordonatorul moldovean, Marin Lescov, a ajuns în această vară la vicecampioana Volei Municipal Zalău, cu toate că avea şi alte oferte atât din ţară, cât şi din străinătate. Acesta i-a luat locul brazilianului Adriano Lamb, jucător ce a evoluat în sezonul trecut pentru a doua oară la formaţia de la poalele Meseşului, prima dată fiind în perioada când echipa activa sub denumirea de Remat, cu care a şi câştigat titlul de campion al României.
Marin Lescov a mai evoluat în România la Tomis Constanţa, timp de trei sezoane, devenind şi el campion al României cu formaţia de la malul mării, însă, debutul său în Divizia A1 a fost la Unirea Dej.
„Mie îmi place cum arată echipa după meciurile de verificare. Volei Municipal Zalău este o echipă tânără, de perspectivă. Am făcut câteva meciuri de pregătire care au ieşit destul de bine. Începe să ne iasă jocul, începe să se vadă acea legătură între jucători care este destul de greu de refăcut dacă schimbi ridicătorul. Suntem jucători tehnici şi suntem într-o formă foarte bună”, a precizat voleibalistul moldovean după cele şase partide de verificare susţinute în această vară de Volei Municipal Zalău.
Printre adversarele Zalăului din această vară s-au numărat Dinamo Bucureşti şi CS Banatul Caransebeş, despre care Lescov spune că „ambele sunt echipe bune. Banatul este o nou-promovată, dar a adus jucători foarte buni. Sunt echipe apropiate valoric”.
Tomis Constanţa rămâne una dintre favoritele la titlul de campioană în opinia acestuia, dar vede o luptă directă pentru locul întâi între echipa de la malul mării şi formaţia zălăuană. „Este greu de spus care sunt favoritele la titlu, dar Constanţa va fi una dintre ele, pentru că a adus jucători foarte buni la echipă. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, să ne facem bine treaba la fiecare meci, iar când vor veni duelurile cu Tomis Constanţa să fim într-o formă foarte bună. Cred că va fi un campionat foarte disputat”, a mai afirmat Marin Lescov.
Nu a mai lucrat în trecut cu bulgarul Stoyan Stoev, însă este obişnuit cu stilul acestuia, având în vedere că în trecut a colaborat cu fiul acestuia, Martin Stoev, la Tomis Constanţa. „Mie îmi place foarte mult stilul antrenorului Stoyan Stoev. Are acelaşi mod de pregătire ca şi fiul său, Martin, de la Constanţa. Martin a învăţat meserie de la tatăl său şi sunt obişnuit cu stilul lor de antrenamente. Şi echipa este foarte mulţumită de modalităţile lui şi de stilul lui. Cu sigurnaţă ne va aduce la forma maximă în campionat şi vom face o figură frumoasă în acest sezon”, afirmă optimist voleibalistul din ţara vecină.
Alături de Marin Lescov, la echipa zălăuană au mai fost transferaţi în această vară centrul Răzvan Olteanu, de la Dinamo Bucureşti şi universalul Mihai Tarţa, de la Tomis Constanţa. De asemenea, s-au semnat noi contracte cu jucătorii Leonardo Dall Bosco şi Mihai Gheorghiţă, care şi-au dat acordul de a continua şi în sezonul viitor la formaţia zălăuană.

Alte articole

One Thought to “Marin Lescov, coordonatorul moldovean din lotul Zalăului: „Vom face o figură frumoasă în acest sezon””

  1. VOLEI

    DA PE NAIBA! VAI DE CURU VOSTU’
    NICI LOCUL 4 NU-L PRINDE-TI. SE GATA CAMPANIA ELECTORALA SI NU MAI AVETI VOI BANI LA ANUL CARE VINE. PREA MULTI BANI S-AU BAGAT IN CURUL UNOR VEDETE DE VOLEIBALISTI RASUFLATI. GATA! SE TERMINA CU VOI. DE ACUM INCOLO FOTBAL PE PAINE SA PROMOVEZE ZALAUL IN LIGA 2 SI VOLEI ASA DE MIJLOCUL CAMPIONATULUI CU JUCATORI TINERI DIN SALAJ.
    MAI VREM SI ALTCEVA NU NUMAI OAMENI INGAMFATI.

Leave a Comment