Marian Constantin, antrenor SCVM Zalău: „Preferam să obţinem sâmbătă, nu duminică o victorie cu 3 – 0”

La o zi după ce s-a impus cu 3 – 2 pe terenul formaţiei Unirea Dej, într-un meci contând din etapa a şaptea a Diviziei A1, Volei Municipal Zalău a câştigat duminică cu scorul de 3 – 0 în faţa echipei dejene, în cadrul manşei tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Voleibaliştii zălăuani au avut o evoluţie mult mai bună decât în disputa de sâmbătă, faza de construcţie şi atacul au funcţionat mai bine, la fel si serviciul, iar rezultatul s-a văzut şi pe tabela de marcaj.
Actul de debut a fost cel mai disputat, pe care zălăuanii l-au câştigat cu 25 – 23. Parţialul secund a fost fără istoric, vicecampioana câştigând cu scorul de 25 – 15. În setul trei, dejenii au trecut din nou de pragul de 20, cedând cu 21 – 25.
Antrenorul Marian Constantin nu a ascuns faptul că şi-ar fi dorit ca rezultatul celor două partide să fie exact invers, fiindcă în actuala ediţie de campionat fiecare punct contează.
„Da, au fost două victorii, una cu gust amar şi una clară. Nu ascund faptul că mi-aş fi dorit ca rezultatul să fie exact învers, fiindcă în Cupa României urmează şi manţa retur, iar în campionat fiecare punct contează. Ne-am dus la Dej cu gândul de a obţine o victorie de trei puncte în primul meci, dar, se pare că ne-am privit de sus adversarii, cum se spune în sport, iar acest lucru ne-a costat. Sper ca până la finalul anului să nu mai pierdem niciun punct şi să urcăm pe prima poziţie”, ne-a declarat Marian Constantin.
În urma victoriei obţinute duminică cu scorul de 3 – 0, formaţia zălăuană se poate gândi deja la semifinalele Cupei României, chiar dacă între cele două echipe urmează manşa retur, programată la Zalău, în data de 23 noimebrie.

Leave a Comment