Marian Bala şi Andras Geiger, în discuţii cu CS Volei Municipal Zalău

„Este adevărat că cei de la Zalău mi-au făcut o ofertă”, spune fosta extremă a Şimleului

Faptul că cei din conducerea Clubului Sportiv Volei Municipal Zalău au făcut tot posibilul pentru a-l păsta în lot şi pentru sezonul viitor pe universalul maghiar Peter Nagy demonstrează faptul că echipa de volei îşi propune performanţe notabile şi pentru sezonul viitor. Oficialii zălăuani se află în această perioadă în discuţii avansate şi cu alţii jucători, iar unul dintre ei este fosta extremă a echipei CS Phoenix Şimleu Silvaniei, Marian Bala, convocat şi la echipa naţională pentru turneul preliminar din Belgia.
Dacă preşedintele clubului zălăuan a fost reţinut în declaraţii, spunând că „sunt în discuţii cu mai mulţi jucători, dar nu vă putem oferi detalii decât în momentul în care vom ajunge la o înţelegere”, voleibalistul a confirmat zvonurile potrivit cărora ar puta discuţii cu CSVM Zalău. „Prea multe detalii nu vă pot oferi nici eu, însă este adevărat că cei de la Zalău mi-au făcut o ofertă. Nu este aproape nici odiferenţă între ceea ce am câştigat la Şimleu şi oferta făcută de clubul din Zalău, însă mă voi gândi în perioada următoare ce decizie voi lua. La Şimleu m-am simţit bine şi totul a decurs normal chiar şi din punct de vedere financiar”, ne-a declarat Marian Bala.
Potrivit aceloraşi surse, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, conducerea CSVM Zalău poartă discuţii şi cu maghiarul Andras Geiger, voleibalist ce a devenit campion al României cu Remat Zalău, în urmă cu trei ani.

Leave a Comment