Marcel Doru Ţârle candidează pentru un loc în Consiliul Federal al Federaţiei Române de Atletism

După o experienţă de şase ani la echipa de volei din municipiu, cu care a câştigat două titluri de campion al României, trei medalii de argint şi una de bronz, Marcel Doru Ţârle intenţionează să se întoarcă la atletism, sportul prin care a devenit cunoscut la nivel naţional şi internaţional.
Fostul aruncător de disc, primul sălăjean medaliat la seniori într-un sport individual, va candida vineri dimineaţa pentru un loc în Consiliul Federal al Federaţiei Române de Atletism (FRA). Doru Ţârle face parte din echipa lui Florin Florea, fost atlet de performanţă, multiplu campion al României în probele de sprint, care va candida la funcţia de preşedinte al FRA.
„Florin Florea şi profesorul Vasile Bogdan (fostul decan al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, n.r.) m-au contactat şi mi-au sugerat să intru în echipa lor”, ne-a dezvăluit Doru Ţârle.
Adunarea Generală Ordinară de Alegeri a Federaţiei Române de Atletism este programată vineri dimineaţa, la ora 10, în Sala „Nicolae Dobrin” din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.
Marcel Doru Ţârle a practicat proba de aruncare a discului timp de 19 ani, fiind descoperit la ediţia din 1979 a Cupei Văilor, de către profesorul Nicu Ionel Lăpuşan. Zălăuanul a obţinut prima medalie în 1982, la Campionatul Naţional rezervat juniorilor II, fiind începutul unei cariere cu rezultate deosebite, multiple titlu naţionale, medalii de argint şi bronz, dar şi rezultate notabile în diferite competiţii internaţionale. Ţârle a început atletismul la Clubul Sportiv Municipal „Armătura” Zalău, iar până la finalul carierei a mai activat la Steaua Bucureşti şi Siderurgica Hunedoara.
În trecut, Doru Ţârle a ocupat şi funcţia de director executiv la clubul de fotbal Poli AEK Timişoara, fiind numit în această funcţie în primăvara anului 2003.

One Thought to “Marcel Doru Ţârle candidează pentru un loc în Consiliul Federal al Federaţiei Române de Atletism”

  1. K

    Ok ca sportiv, fripturist ca om

Leave a Comment