Luptătorul Cristian Crişan ţinteşte podiumul la Campionatul Naţional

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui în perioada 13 – 15 februarie ediţia din acest an a Campionatului Naţional de lupte libere şi greco-romane rezervat seniorilor atât la masculin, cât şi la feminin.
„Va fi un eveniment de cinci stele într-un oraş care anul acesta este Capitala Europeană a Tineretului. Este important ca mulţi clujeni să fie aproape de acest sport cu tradiţie în oraşul nostru”, a declarat unul dintre organizatorii competiţiei.
La eveniment vor participa cei mai buni luptători din România, printre ei numărându-se şi Cristian Crişan, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Cele mai bune performanţe ale luptătorului zălăuan sunt două locuri cinci, ultimul fiind obţinut la ediţia de anul trecut. „Am ajuns până în semifinală, unde am pierdut din cauza unei accidentări, după ce am condus cu 4 – 0. Sper ca după cele două locuri cinci să obţin o medalie în acest an”, ne-a declarat Cristian Crişan, care anul trecut a concurat la 66 de kilograme, iar în acest an există varianta să-şi schimbe categoria de greutate.
Competiţia va debuta vineri, 13 februarie, la ora 17, când este programată şedinţa tehnică, iar o oră mai târziu va avea loc cântarul oficial. Evenimentul va continua sâmbătă cu meciurile pentru calificarea în finală, deschiderea oficială şi finalele la primele cinci categorii. Duminică vor avea loc celelalte finale, iar la ora 13 va avea loc festivitatea de premiere.

Leave a Comment