Luptătorul Cristian Crişan, doar locul opt la „Naţionalele” de la Cluj

Sălajul a avut un singur reprezentant la Campionatul Naţional de lupte libere rezervat seniorilor şi desfăşurat la finalul săptămânii trecute la Cluj-Napoca. Cristian Crişan, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău, spera să facă o figură frumoasă la ediţia din acest an şi să urce pe podium, după ce la ultimele două ediţii a ocupat locul cinci. Sportivul zălăuan s-a confruntat, însă, cu probleme de sănătate în timpul concursului, fiindu-i date peste cap toate planurile, după ce a fost nevoit să slăbească peste şase kilograme într-o perioadă scurtă de timp pentru a ajunge la categoria de concurs – 61 de kilograme. Nici pregătirea pentru concurs nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit sportivul, Cristian Crişan fiind singurul senior legitimat la un club din Zalău. „Am fost nevoit să merg la Satu Mare şi la Cluj pentru a mă putea antrena cu seniori. La Zalău avem doar juniori şi nu m-am putut pregăti cu ei pentru a nu-i accidenta”, ne-a explicat sportivul, care nu a ascuns faptul că şi-ar fi dorit mai mult decât locul opt. „Este un loc mulţumitor, fiindcă obiectivul a fost o clasare între primii zece, însă, personal îmi doream o medalie. M-am simţit foarte rău în timpul concursului, fiindcă am fost nevoit să slăbesc mult într-o perioadă scurtă, am avut şi o cădere de calciu şi am fost nevoit să mă retrag din concurs. Sper să-mi revin cât mai repede, iar la anul voi încerca să intru în altă categorie, fiindcă este foarte greu să slăbeşti”, a mai afirmat Crişan.
Deşi părea hotărât să renunţe la acest sport după Campionatul Naţional de la Cluj-Napoca, luptătorul zălăuan continuă să practice acest sport cel puţin până anul viitor. „Dacă aş fi câştigat o medalie, m-aş fi retras, dar aşa voi face tot posibilul să urc pe podium la ediţia de anul viitor, după care mă voi retrage şi mă voi ocupa doar de antrenorat”, a mai precizat luptătorul zălăuan.
La finalul acestei săptămâni va avea loc în sala de lupte din incinta Stadionului Municipal a VI-a ediţiei a Memorialului „Bălănean Chelement”, competiţie la care vor participa luptători de la CSM şi CSS Zalău, dar şi de la cluburi din judeţele limitrofe.

One Thought to “Luptătorul Cristian Crişan, doar locul opt la „Naţionalele” de la Cluj”

  1. madalina

    Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de lazero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorintade a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: madicazaciuc@yahoo.com

Leave a Comment