Luceafărul Bălan, învinsă de un fost jucător al Rapidului

Echipa pregătită de Marius Paşca a pierdut cu scorul de 1 – 2 partida susţinută vineri, pe terenul echipei Csikszereda Miercurea Ciuc, iar golul victoriei pentru formaţia gazdă a fost marcat de fostul jucător al Rapidului, Robert Ilyeş

La fel ca în primul meci, cel cu CSM Sighetu Marmaţiei de pe teren propriu, încheiat cu scorul de 2 – 4, Luceafărul Bălan a făcut o primă repriză bună în deplasarea de la Miercurea Ciuc, reuşind să intre cu un punct la vestiare după primele 45 de minute. Jucătorii pregătiţi de Marius Paşca au început la fel de bine şi repriza secundă, având câteva situaţii de a trece în avantaj în primul sfert de oră. Au venit, însă, ultimele 20 de minute, când oboseala a început să-şi spună cuvântul în rândul sălăjenilor. Pe lângă lipsa unei pregătiri fizice, pentru jucătorii echipei din Bălan s-a mai acumulat şi oboseala de pe drum, iar gazdele au ştiut să profite, înscriind pentru 2 – 1 în minutul 73. „Neavând un buget care să ne permită să mergem în deplasările lungi cu o zi înaintea jocului, vom face deplasarea la Miercurea Ciuc în ziua disputării meciului”, afirma Marius Paşca înaintea partidei de vineri.
Miercurea Ciuc a deschis scorul după un sfert de oră, în urma unei lovituri de pedeapsă acordată prea uşor de centralul întâlnirii, Mihai Safta. Bălanul nu a dezarmat, a continuat să pună în pericol poarta adversă, iar în minutul 35 a reuşit să restabilească egalitatea. Flavius Porumb a primit o pasă de 20 de metri, a pătruns în careu şi l-a învins pe portarul gazdelor printr-un şut la colţul lung. Speranţele sălăjenilor într-un rezultat favorabil au continut până în minutul 73, când fostul jucător al echipei Rapid Bucureşti, Robert Ilyeş, actualmente antrenor-jucător la echipa din Miercurea Ciuc, a înscris pentru 2 – 1.
„Încă nu mi-am agăţat ghetele în cui, chiar dacă am 41 de ani. Sunt antrenor-jucător la Miercurea Ciuc şi mă simt tânăr în continuare”, avea să precizeze Robert Ilyeş înaintea începerii campionatului.
Chiar dacă a pierdut jocul de la Miercurea Ciuc, Marius Paşca nu şi-a criticat jucătorii. „Per ansamblu, am făcut un joc bun. Am mai avut şi câteva ocazii de a marca pe lângă golul pe care l-am înscris, dar nu am fost suficient de concentraţi la finalizare. Suferim în continuare la capitolul pregătire fizică, dar sper să punem cât mai repede la punct şi acest aspect. Sunt convins că jocul nostru va arăta mai bine în partidele următoare”, a declarat antrenorul Bălanului.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, Luceafărul Bălan va primi vizita formaţiei Sănătatea Servicii Publice Cluj. Meciul este programat la ora 17, pe Stadionul din Bălan.
Luceafărul Bălan: Marcel Petcu – Răzvan Criste, Cătălin Anghel, Marius Rus, Gabriel Ţiriac, Marius Haiduc (min. 46, Gabriel Buda), Alex Turcu (min. 81, Vlad Lazăr), Bogdan Ciaca, Ciprian Nagy (min. 65, Raul Brânduşe), Mihai Bode şi Flaviu Porumb (Darius Colciar). Antrenori: Marius Paşca (principal), Marius Muntean (secund)

Leave a Comment