Luceafărul Bălan începe lupta pentru promovarea în Liga a III-a

Sâmbătă, ora 17:30, Stadion „Olimpia” din Satu Mare
Olimpia II Satu Mare – Luceafărul Bălan

Campioana judeţului Sălaj, Luceafărul Bălan va avea o misiune foarte grea la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, urmând să întâlnească unul dintre cei mai buni adversari posibili, Olimpia II Satu Mare. „Luceafărul Oradea şi Olimpia II Satu Mare erau echipele pe care nu vroiam să le întâlnim la baraj. Orice alt adversar ne-ar fi fost convenabil”, spunea Marius Paşca la scurt timp după aflarea adversarului.
Olimpia II Satu Mare a câştigat eventul în judeţul vecin, la fel cum s-a întâmplat şi cu echipa pregătită de Marius Paşca. Luceafărul Bălan a câştigat Cupa României la finalul săptămânii trecute, după ce a învins la loviturile de departajare CS Crasna, în timp ce sătmărenii au câştigat al doilea trofeu al sezonului miercuri, învingând în finală Luceafărul Decebal cu scorul de 2 – 0.
Primul duel dintre cele două echipe este programat sâmbătă, de la ora 17:30, pe Stadionul „Olimpia” din Satu Mare, iar returul, o săptămână mai târziu, pe terenul de la Gîlgău Almaşului.
„Cred că Olimpia II Satu Mare are prima şansă, dar ne vom juca şansa până la final. Avem şi noi în echipă câţiva jucători valoroşi, cu experienţă în Liga a III-a, care pot face diferenţa. Adversarul are în primul rând avantajul unei pregătiri fizice mai bune, fiindcă jucătorii Olimpiei au efectuat zilnic antrenamente, pe când la noi nu s-a întâmplat acest lucru. Nu ştiu dacă este un avantaj faptul că jucăm primul meci în deplasare, însă rezultatul de la Satu Mare va conta foarte mult. Sunt convins că jucătorii mei vor intra motivaţi pe teren şi vor da totul pentru a face o figură frumoasă”, a declarat Marius Paşca.
Nici sătmărenii nu şi-au dorit să întâlnească reprezentanta Sălajului la meciul de baraj. „Am dorit să evităm în primul rând Luceafărul Oradea, o echipă foarte bună şi cu potenţial financiar. Sincer, nici cu echipa din Bălan nu mi-aş fi dorit să jucăm, dar până la urmă este vorba de o tragere la sorţi care nu prea poate fi comentată. Nu subestimăm adversarul şi vom da totul pe teren pentru a promova în Liga a III-a, fiindcă locul nostru este în al treilea eşalon”, a declarat Mircea Bolba, antrenorul echipei sătmărene.

Leave a Comment