Luceafărul Bălan, aproape de primul punct în Liga a III-a

Echipa pregătită de Marius Paşca a pierdut cu scorul de 2 – 3 partida susţinută sâmbătă după-amiaza, în deplasare, în faţa formaţiei CS Iernut

Luceafărul Bălan a fost aproape de a obţine sâmbătă după-amiaza primul punct în Liga a III-a de fotbal, cedând la limită, scor 2 – 3 disputa de pe terenul echipei CS Iernut. Dacă în primele trei runde, sălăjenii conduşi de Marius Paşca au avut o evoluţie ştearsă în finalurile de partidă, de această dată, Bălanul a jucat cu mult curaj până la final, înscriind al doilea gol în minutul 83.
Scorul a fost deschis repede, în minutul trei, de către gazde, prin Fekete Istvan, iar în minutul 39, CS Iernut şi-a majorat avantajul. Marcatorul golului a fost Darius Chira, care l-a învins pe Marius Groza cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Bălanul a reuşit să reducă din handicap, Ciprian Nagy înscriind pentru 1 – 2 în minutul 44.
CS Iernut a fost echipa mai prezentă în joc şi în prima parte a reprizei secunde, iar după câteva atacuri la poarta Bălanului, a reuşit să-şi majoreze avantajul. Ionuţ Cheţan a înscris pentru 3 – 1 în minutul 61.
Bălanul a riscat totul pe cartea atacului în ultimele 20 de minute, dar nu a reuşit să înscrie decât o singură dată până la final. În minutul 83, Luceafărul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar căpitanul Mihai Bode a transformat penalty-ul fără nicio emoţie.
După eşecul de la Iernut, formaţia din Bălan continuă să se situeze pe penultima poziţie în clasament, fără niciun punct acumulat, iar în etapa viitoare va primi vizita echipei CS Oşorhei.
CS Iernut: Paul Crăciun – Alexandru Groza, Ştefan Popa, Ionuţ Cheţan, Andrei Balea, Fekete Istvan, Cătălin Petra, Alexandru Drăghici (min. 60, Răzvan Stoica), Mircea Ungur, Darius Chirca, Roberto Rotaru (min. 24, Victor Călian). Antrenor: Nicolae Chira
Luceafărul Bălan: Marius Groza – Vlad Lazăr, Răzvan Criste (min. 34, Ciprian Nagy), Marius Rus, Gabriel Ţiriac, Maior Istvan, Alex Turcu, Bogdan Ceaca, Marius Haiduc, Mihai Bode, Flaviu Porumb (min. 60, Mihai Molnar). Antrenor: Marius Paşca

Leave a Comment