Liga a IV-a începe la finalul lunii august

Pentru fotbalul sălăjean, noul sezon începe duminică, cu prima etapă a fazei judeţene din Cupa României. 24 de echipe şi-au anunţat prezenţa în această fază, însă, Armătura Old-Boys Zalău s-a retras din competiţie pe ultima sută de metri, nevând posibilitatea să alinieze duminică un prim „11”, la meciul cu Unirea Hereclean.
În 14 august este programată Supercupa Sălajului, dintre Unirea Mirşid, câştigătoarea eventului în Sălaj şi Rapid Jibou, finalista Cupei României din acest sezon. La o săptămână distanţă va porni „caravana” Ligii a IV-a de fotbal, însă, numărul de echipe care vor evolua în noul sezon va fi stabilit la Adunarea Generală din 5 august. Cetatea Buciumi şi Inter Pericei, câştigătoarele celor două serii din Liga a V-a, şi-au manifestat dorinţa de a evolua în Liga a IV-a începând cu sezonul 2016 – 2017, însă, există posibilitatea ca şi Real Crişeni să fie inclusă în eşalonul patru.
Perioada de transferuri a început în 1 iulie şi se va încheia în 19 august, cu două zile înaintea începerii noului sezon al Ligii a IV-a şi a V-a.
Pe locuri retrogradabile în Liga a IV-a s-au clasat Benfica Ileanda şi Sportul Şimleu, însă, cele două formaţii îndeplinesc toate condiţiile pentru a activa în eşalonul patru.

Leave a Comment