Liderul vine la Zalău

FC Zalău va întâlni vineri după-amiaza, începând cu ora 15, Luceafărul Oradea, liderul Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal

Clasată pe ultimul loc în Seria a V-a din Liga a III-a, fără niciun punct acumulat şi cu doar două goluri înscrise în cinci etape, FC Zalău va avea o misiune aproape imposibilă vineri după-amiaza, când va primi vizita liderului Luceafărul Oradea. Formaţia bihoreană nu a pierdut niciun meci în primele cinci runde, înregistrând patru victorii şi o remiză. Luceafărul a învins formaţiile Ksickszereda Miercurea Ciuc, Sănătatea Cluj, CS Iernut şi Industria Galda, iar partida cu CS Oşorhei a încheiat-o cu scorul de 1 – 1.
Preşedintele echipei FC Zalău nu îşi pune mari speranţe în disputa de vineri, chiar dacă formaţia de la poalele Meseşului este în criză de puncte.
„Mari speranţe nu ne putem pune în acest joc, având în vedere valoarea adversarului. Luceafărul Oradea este o echipă care-şi propune promovarea în Liga a II-a, iar noi avem în acest an un lot mult mai subţire decât în sezonul trecut, când am ocupat chiar primul loc pentru câteva etape. Având în vedere că nu am primit până acum niciun leu din partea autorităţilor locale, nu am putut alcătui un lot valoros. Sper, totuşi, ca situaţia să se remedieze cât mai repede, iar în iarnă să putem face câteva transferuri. Pentru noi, un punct în meciul cu echipa din Oradea ar fi cât o victorie. Abordăm încrezători jocul, fiindcă orice este posibil”, a declarat Ioan Morar.
Meciul dintre FC Zalău şi Luceafărul Oradea este programat la ora 15, pe Stadionul Municipal din Zalău.
Cealaltă reprezentantă a Sălajului, Luceafărul Bălan, va evolua pe terenul echipei Industria Galda, meciul fiind programat sâmbătă, la ora 15.

Leave a Comment