Libero-ul Zalăului vrea să joace finala mare: „Nu avem voie să terminăm sub locul doi în acest an”

Campioana Remat Zalău a obţinut miercuri seara o victorie de trei puncte, pe teren propriu, în faţa formaţiei Unirea Dej, un succes ce propulsează echipa de la poalele Meseşului pe poziţia a treia, la egalitate de puncte cu ocupantele locului patru şi cinci.

Ultima etapă din prima fază a Diviziei A1 se va disputa sâmbătă, Zalăul urmând să evolueze pe terenul Stelei. Pentru a fi sigură că termină pe poziţia a treia sezonul regulat, Rematul este nevoită să se impună în trei seturi şi în Capitală.
Libero-ul echipei zălăuane, Adrian Feher, a afirmat la finalul jocului cu Unirea Dej că Rematul nu are voie să termine campionatul mai jos de locul doi. „Aceste trei puncte ne apropie de obiectivul propus în ultimul moment, pentru că la început a fost titlul de campioană. Încercăm să scoatem maximum de puncte din fiecare meci până la finalul sezonului. Au fost multe schimbări în echipă, dar am rămas, totuşi nişte jucători valoroşi şi urmează să demonstrăm acest lucru. Avem fluctuaţii mari în meciurile din deplasare, dar acasă se pare că nu mai avem probleme. Sperăm într-o evoluţie bună în play-off. O mulţumire în acest an pentru toată lumea cred că ar fi să jucăm finala mare. Acesta este şi obiectivul nostru, să ne clasăm după Constanţa care, nu ştiu dacă, neapărat, este mai valoroasă, dar în acest moment esteîntr-o formă mai bună. Nu avem voie să terminăm sub locul doi în acest an, pentru că, repet, suntem nişte jucători valoroşi”, consideră libero-ul Zalăului, Adrian Feher.

Leave a Comment