Liberalii sălăjeni cer explicații pentru haosul financiar produs de PSD-iști la clubul Volei Municipal Zalău

Plecând de la afirmația domnului Ciunt (dintr-un articol publicat într-un ziar local), și anume că prin înființarea unei noi echipe de volei în cadrul SCM Zalău banii zălăuanilor alocați acesteia se vor putea controla mai bine, ar trebui să concluzionăm că banii alocați prezentei echipe (manageriate de colegii de partid ai actualului primar) nu au fost prea bine controlați ? Fiecare cheltuială, fiecare factură a fost/trebuia să fie controlată de Direcția Economică a Primăriei, altfel acea cheltuială nu se putea face. Mai mult, anual Curtea de Conturi face un control de fond la Primărie și automat verifică și banii alocați și modul de cheltuire a lor de către echipa de volei. Atunci unde este adevărul? Concluzia este lesne de tras:banii au fost cheltuiți cu știința conducerii Primăriei! Cum? Să ne spună instituțiile abilitate ale statului!
Comportamentul de “pompier piroman” al primarului Ciunt a devenit o obișnuință. După ce a dublat tarifele de parcare ca să aibă ce înjumătăți, primarul constată cu întârziere maximă că lucrurile nu sunt în regulă la echipa de volei. Iar această constatare extrem de tardivă are o notă de plată imensă pentru bugetul Zalăului. În pofida zecilor de semnale ale mass media, ale consilierilor liberali, ale societații civile, Ciunt&Co. nu au făcut nimic pentru a opri numeroasele controverse legate de echipa de volei – echipa condusă de colegii lui din PSD.
Cu nicio lună în urmă, au mai plecat spre echipa de volei aproximativ 100.000 de euro, bani din care ar fi trebuit plătite datoriile. Doar că nici până acum staff ul tehnic și jucătorii nu și-au primit salariile restante (conform unei scrisori remise presei locale).
Consilierii liberali vor cere, în viitoarea ședință de Consiliu Local, clarificări pentru toate aceste inadvertențe. Și, cel mai probabil, cei care se fac vinovați de această situație dezastruoasă ar trebui să dea explicații și în fața instituțiilor abilitate.

Sursa foto – agerpres.ro
(P)

Alte articole

21 Thoughts to “Liberalii sălăjeni cer explicații pentru haosul financiar produs de PSD-iști la clubul Volei Municipal Zalău”

 1. Anonim

  stati linisti.nu o sa se intaple nimic au grija unii…………………de altii.

 2. Anonim

  Daca era invers, cereau PSD-istii explicatii! Si uitea asa si iar asa!!!

  1. Anonim

   Ne am lamurit si de liberali toate le au rezolvat din gura asa ca…

 3. Marcel

  Cota Daniela Intelectuala, fost consilier in echipa Dancila, fosta colega cu Darius Valcov, ar putea da explicatiile necesare.

 4. Anonim

  Destul de rău că sa bătut joc de o echipa de volei sau băgat atâtea veni an întregi și pentru ce ca să se desființeze acum cand a fost vorba sa fie echipa de fotbal în Zalău FC Zalău sa desființat ușor atunci tot sa vb de liga 2dar au făcut echipa de liga 5 păcat ca nu se pricep la sport

 5. Anonim

  Tot greaua mostenire !

 6. Anonim

  Dar cati bani catiga cu spalatul strazilor! Actiune inutile,ca nu sta COVDUL in anvelopa.

 7. Anonim

  Cota era numai in petreceri si facturile mergeau la Club.Isi punea si pe facebook sa vada toata lumea!

 8. Anonim

  Dar pe contribuabilii zalauani i-ati intrebat dle primar daca vor o noua echipa de volei ?Auzi tu acolo ,BUGETARE PARTICIPATIVA ?!

 9. Anonim

  Pai da,o noua echipa!Ca cea de fotbal!Oare cine este in spatele lor?Nu este greu de aflat

 10. Anonim

  alta echipa nu e cazul….. ca iar fura astia …… mai trebuie trantita cea de fotbal ca si acolo e un furt mascat……………. da noi zicem ca ciunt e ok ca sparge orasul si il modernizeaza……. se vede si acolo ce fel de lucrari fac……. strazi mai inguste si acolo unde at fi spatiu de benzi mai multe…… toti o apa si in pamant…… ce te astepti de la un doctor veterinary…. la strategie si viziune? Sa fim seriosi………

 11. ion popescu

  NU mai vrem echipe de VOLEI HANDBAL SI FOTBAL, candva fi orasul cu canalizare elctrificare gaz pe fiecare stada si bugetul pe plus atunci da, dar pana atunci NU, sa faca cine vrea in privat terenuri in cartier de sport etc dar nu mai tocati banii publici pe apa sambetei valabil pentru orice partid

  1. Anonim

   Popescule ai tras pe nes băiatule? Nu baga în aceiași oala handbalul cu celelalte sporturi, du-te la sapa!

 12. Anonim

  Ai sponsoriza ! Dar ai pe cine? In privat= performanta ,la stat sau ce tine de stat=merge si asa,adica in pierdere.

 13. Anonim

  Ciunt a fost atenționat de mai multe ori că la echipa de volei se fac mânării. Răspunsul a venit nu cu mult timp în urmă, când a afirmat că atât timp cât el v-a fi primar, Cota rămâne președinte la club. Ciunt are datorii la familia Cota din 2016 pentru susținerea intensă din campanie, doar nu era să plătească din banii lui. Cât despre club, care se spune că este privat nu este în stare să asigure nici măcar 10%din finanțare.Primaria a asigurat peste 90% din finanțare, fără să verifice pe ce se cheltuiesc banii?Erau obligați conform contractului de finanțare, de ce n-au verificat?Ciunt și Cuibus știu de ce!

 14. Anonim

  Ce haos mai desteptule!Uita-te ila redtul tarilor sino sa vezi ca pana acum stam bine

 15. Anonim

  Haos e în capul celui de la 16:36!

 16. Panait Sirbu

  Cota o hoata cu patalama + cu șmecheria la purtător.

 17. Mircea

  Cine a fost Daniela Cota?
  Cine a fost sotul ei?
  Si cum au ajuns doi umflați cate dintr- un apartament primit de la Electrica au ajuns sa nu- si dra jos fundu din Mercedes.

Leave a Comment