Liberalii s-au abţinut să voteze bugetul pentru echipa de handbal

Unul dintre proiectele dezbătute luni, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Sălaj, a fost aprobarea bugetului clubului HC Zalău pentru prima parte a sezonului 2016 – 2017. Suma ce urmează să fie alocată echipei antrenate de Gheorghe Tadici pentru turul noului sezon al Ligii Naţionale este de 1.200.000 de lei. Aprobarea bugetului pentru clubul de handbal a fost, însă, „cu cântec”, doarece cei nouă consilierii liberali prezenţi s-au abţinut să voteze. Totuşi, proiectul a trecut, cu 20 de voturi pentru şi nouă abţineri.
Tot în cadrul şedinţei de luni a fost aprobată suma de 25.000 de lei pentru Volei Club Zalău 2015, formaţie ce evoluează în Divizia A2 Vest. În sezonul trecut, formaţia condusă de Gabriel Terheş a primit bani şi de la Consiliul Local, însă, se ia în calcul şi varianta ca în acest an să nu se mai depună şi la Primăria Zalău proiectul de finanţare.
„Cererea de intenţie am depus-o, însă, în funcţie de suma necesară pentru noul sezon competiţional, vom depune sau nu proiectul de finanţare şi la Primărie. Dacă, pe lângă această sumă, nu va fi nevoie de foarte mulţi bani şi vom reuşi să ne descurcăm cu sponsorizări venite din mediul privat, nu vom mai depune proiectul şi la Primărie”, ne-a declarat Gabriel Terheş.
Suma de 25.000 de lei reprezintă banii necesari pentru prima parte a sezonului competiţional, respectiv turul şi returul Diviziei A2 Vest, ceilalţi 25.000 care urmează să fie aprobaţi fiind pentru play-off.

Leave a Comment