La faza zonală de la Prundu Bârgăului, Sportul Şimleu a pierdut ambele jocuri

Câştigătoare a fazei judeţene a Campionatului Naţional de fotbal, rezervat juniorilor D, Sportul Şimleu a avut un parcurs total nefavorabil la faza zonală, programată în perioada 22 – 24, la Prundu Bârgăului (Bistriţa-Năsăud).

Deşi la tragerea la sorţi au fost repartizaţi în grupa din care au făcut parte doar două echipe, şimleuanii având-o ca adversară doar pe Mara Baia Mare, Sportul a pierdut ambele dueluri cu juniorii maramureşeni şi au ratat prezenţa în faza finală.
Primul meci dintre cele două echipe a avut loc miercuri, Sportul Şimleu fiind învinsă cu un categoric 0 – 5. Având în vedere că în această grupă au fost doar două echipe, pentru a se stabili finalista a fost nevoie şi de un al doilea joc. Băimărenii s-au impus şi în a doua partidă cu scorul de 4 – 2, pentru şimleuani marcând Jakab Cristian şi Trinka Eduard.
„Poblema noastră a fost că portarul pe care l-am folosit a fost mai mic cu doi ani şi toate mingile şutate pe sus s-au transformat în gol. Din păcate nu am avut nici măcar portar născut în 2001, astfel că a trebuit să folosim din 2002”, a explicat eşecurile antrenorul Bogdan Pop.
În cealaltă grupă s-au duelat CFR Cluj, LPS Satu Mare şi Gloria Bistriţa, clujenii ajungând în finala competiţiei.
Competiţia de la Prundu Bârgăului a fost câştigată de CFR Cluj, care s-a impus cu 2 – 0 în finala cu Mara Baia Mare.
Sportul Şimleu: Paul Cosma – Bogdan Oltean, Vasile Păcurar, Olimpiu Ardelean, Raul Vetişan, Sebastian Sabău, George Pop, Laurenţiu Chiş, Hidi Sigismund, Trinka Eduard, Dan Silvăşan, Tudor Dragoş, Andrei Şireag, Marcel Bene, Paul Mocan, Sergiu Szabo, Jakab Cristian. Antrenori: Lupo Csaba şi Bogdan Pop

Leave a Comment