Karateka şimleuani, evoluţii bune la Cupa „Crisius”

Ediţia din acest an a Cupei „Crisius” s-a desfăşurat în perioada 10 – 12 mai 2013, la Chişineu-Criş, fiind vorba de un turneu internaţional tehnico-sportiv şi artistic.

Dintre cei peste 1.700 de participanţi din ţară şi străinătate, aproape 200 s-au înscris la concursul de karate, concurând în probe de kata şi kumite.
La concursul de karate, Sălajul a fost reprezentat de o delegaţie formată din 14 sportivi de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, care au avut o evoluţie foarte bună, având în vedere că au concurat împotriva unor adversari valoroşi.
Delegaţia şimleuană a obţinut, în total, patru locuri I, cinci locuri II şi şapte locuri trei, fiind sportivi care au urcat pe podium atât la kata, cât şi la kumite.
Evenimentul de la Chişineu-Criş a fost cuprins în calendarul activităţilor naţionale ale Ministerului Tineretului şi Sportului.
În proba de kata s-au remarcat Giulia Gurzău şi Ileana Chisbora, iar la kumite cele mai bune evoluţii le-au avut: Paula Radu, Gabriel Ardelean, Daria Fagaraşi, Antonia Niream, Tania Pop şi Marius Ilinca. Au evoluat bine şi Larisa Borbe, Luca Ardelean, Alexandru Chende şi Andrei Creţ.
„Prin relaţiile de colaborare pe care le avem, am întărit lotul şi cu sportivi de la Zalău, Jibou şi Crasna, iar în acest context vreau să-i mulţumesc domnului Dan Chiş (instructor CS Dani-San Zalău, n.r.), care ne-a însoşit la Chişineu-Criş şi a sprijinit acţiunea noastră. Felicit pe toti sportivii din lot atat eu cât şi conducerea Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei şi le dorim mult succes în activitatea sportivă viitoare”, a afirmat Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei.

Leave a Comment