Karateka de la Terra Kid Zalău, după medalii la Naţionalele de la Izvorani

În urma rezultatelor înregistrate la faza zonală a Campionatului Naţional de karate tradiţional, şase sportivi de la CS Terra Kid Zalău au obţinut calificarea la faza finală a competiţiei, programată la finalul acestei săptămâni, la Izvorani. Clubul condus de preşedintele Remus Cliţan va fi reprezentat la seniori de Călin Marincaş, care este şi instructorul clubului, la tineret de Iulia Cliţan, la juniori de George Trifan şi Dan Poptelecan, iar la cadeţi, de sportivele Pall Brigita şi Szeri Roberta.

„Pregătirea acestei competiţii a decurs bine şi mergem încrezători la Izvorani, pentru a obţine rezultate cât mai bune, care să ne permită calificarea la Campionatul European de la finalul acestei luni”, a declarat instructorul Călin Marincaş.
Ediţia din acest an a Campionatului Naţional dekarate tradiţional va fi una specială, având în vedere că întrecerea va avea şi denumirea de Memorialul „Dan Stuparu”, în memoria fostului preşedinte al Federaţiei Română de Karate Tradiţional, decedat în luna aprilie a anului trecut, la vârsta de 62 de ani.
Campionatul European de karate tradiţional este programat în acest an în România, la Galaţi, în perioada 29 mai – 1 iunie, iar pentru a fi siguri de o calificare la cea mai importantă competiţie de pe continent, sportivii de la CS Terra Kid Zalău sunt nevoiţi să obţină o medalie la Naţionalele de la Izvorani.

Leave a Comment