Juniorii III de la CSS Zalău au ratat calificarea în turneul final

Echipa pregătită de Dan Onuţe a pierdut toate cele trei meciuri din cadrul turneului semifinal

Calificaţi în turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional de volei, juniorii III de la CSS Zalău au pierdut toate cele trei meciuri susţinute la finalul săptămânii trecute, la Oradea. Echipa pregătită de Dan Onuţe a câştigat doar două seturi în cele trei partide, în faţa celor de la CSS Bega Timişoara. Bănăţenii au condus cu 1- 0 şi cu 2 – 1 la seturi, dar zălăuanii au trimis meciul în tie-break după ce s-au impus cu 25 – 19 în parţialul patru. Setul decisiv a fost disputat, iar timişorenii s-au impus la limită, cu 15 – 13. Cel mai usturător eşec suferit de echipa zălăuană a fost în faţa formaţiei clasate pe locul întâi a finalul turneului, CSS Blaj. CSS Zalău a pierdut cu 15 – 25 în primul set, actul secund l-a cedat la 16, iar în ultimul parţial a pierdut la 10.
Chiar dacă a pierdut cu 0 – 3 disputa cu formaţia locală, Zalăul putea obţine mai mult de la acest joc, având în vedere că scorul de la finalul seturilor a fost strâns, bihorenii câştigând la 23 primele două seturi şi la 21 ultimul act.
În urma rezultatelor înregistrate, formaţia pregătită de Dan Onuţe s-a clasat pe ultmiul loc în serie, în timp ce în turneul final s-au clasat CSS Blaj şi LPS CSS Bihorul Oradea.
Rezultatele înregistrate de echipa zălăuană: CSS Zalău – LPS CSS Bihorul Oradea 0 – 3, CSS Blaj – CSS Zalău 3 – 0, CSS Zalău – CSS Bega Timişoara 2 – 3.
CSS Zalău: Flaviu Bălean, Alex Codrea, Eduard Hădade, Darius Mândruţ, Raul Cristea, Andrei Crişan, Adrian Ciontoş, Szalai Norbert, Rareş Chiorean, Ciprian Cozorici şi Andrei Şamşudan. Antrenor: Dan Onuţe.
Clasament:
1. CSS Blaj 3 3 0 9 – 0 9p
2. LPS CSS Bihorul Oradea 3 2 1 6 – 3 6p
3. CSS Bega Timişoara 3 1 2 3 – 8 2p
4. CSS Zalău 3 0 3 2 – 9 1p

One Thought to “Juniorii III de la CSS Zalău au ratat calificarea în turneul final”

  1. no name

    Echipa pregatita de dan onute? Ma faci sa rad Marius. El e pus acolo si sustinut de cineva. Nu are nici o treaba cu voleiul sau cu antrenoratul.

Leave a Comment