Juniorii de la FC Zalău, în grafic după primele două dueluri din play-out

Toate speranţele ca FC Zalău să aibă grupe de juniori înscrise şi în ediţia viitoare a Campionatului Naţional de republicani se pun în echipa de juniori B. Jucătorii pregătiţi de Alexandru Pop şi Gigi Gorga se luptă pentru evitarea retrogradării, iar joi au câştigat al doilea meci din cadrul play-out-ului.

După ce s-a impus cu un categoric 5 – 2 pe terenul celor de la LPS CSS Bihorul Oradea, juniorii de la FC Zalău au dispus la limită, pe teren propriu, de Olimpia Satu Mare. Scorul final al partidei a fost 1 – 0, singura reuşită a meciului aparţinându-i lui Robert But, care a reluat cu capul în plasă centrarea trimisă de Răzvan Criste.
După două primele două etape ale play-out-ului, zălăuani au şase puncte acumulate, dar mai au nevoie de victorii pentru a spera la rămânerea în campionatul de juniori republicani.
În play-out se duelează echipele clasate pe locurile 5 – 10 în serie: FC Zalău, Olimpia Satu Mare, LPS Cluj Napoca, „U” Cluj, LPS Bihorul Oradea şi UTA Arad.
FC Zalău: Alexandru Gudea – Vlad Tohat, Răzvan Criste, Cătălin Lazăr, Darius Varga, Dan Olar, Rareş Ceaca, Daniel Supuran, Paul Gazda, Ionuţ Suveroşan şi Mate Rudolf. Antrenori: Alexandru Pop şi Gigi Gorga

Leave a Comment