Juniorii clubului Rapid Jibou, locul trei la „Cupa Cotta” de la Arad

Grupa de juniori născuţi în 2006 a clubului Rapid Jibou a participat la ediţia din acest an a turneului internaţional de la Arad, „Cupa Cotta”, competiţie ce s-a desfăşurat la cinci categorii de vârstă: 2006, 2007, 2008, 2009 şi 2010.
Sălăjenii antrenaţi de Nicolae Daroţi au fost repartizaţi în Seria B, alături de UTA Arad (alb), UTA Arad (negru), ACS Leu Giarmata şi Academia Brosovszky Arad, iar în cealaltă serie s-au duelat: UTA Arad (roşu), Atletico Arad, Pobeda Dudeştii Vechi (Timiş), Dumbrăviţă (Timiş) şi Şcoala de Fotbal Arieşul „Mihai Viteatzul” Cluj.
Cu două victorii şi două remize, Rapid Jibou s-a situat pe poziţia secundă în faza grupelor. Juniorii de pe malul Someşului au învins cu scorul de 1 – 0 UTA Arad (negru) şi cu 8 – 1 ACS Leu Giarmanta. Cele două remize au fost înregistrate în faţa echipelor UTA Arad (alb), 1 – 1 şi Academia Brosovzky (2 – 2).
În faza următoare, jibouanii au întâlnit ocupanta primului loc din Seria A, ACS Dumbrăviţa, în faţa căreia au pierdut cu 2 – 7, evoluând pentru stabilirea locurilor 3 – 4 în clasamentul final. Adversară în această fază a fost Atletico Arad (negru), de care Rapid Jibou a dispus cu scorul de 3 – 2, ocupând ultima poziţie a podiumului.
Grupa 2006 a fost câştigată de UTA Arad (roşu), care s-a impus în finală cu scorul de 3 – 0 în faţa juniorilor de la ACS Dumbrăviţa.
Categoria 2007 a fost câştigată de Atletico Arad, la categoria 2008 s-a impus Luceafărul Cluj, la 2009 Atletico Arad, iar locul I la categoria 2010 a fost adjudecat tot de clubul Atletico Arad.
Rapid Jibou: Denis Şimonca – Dragoş Cheşeli, David Almaş, Adrian Rus, Dario Romitan, Aris Pop, Eduard Crecan, Bogdan Porumb, Mario Vale, Dragoş Cătună, Darius Pop şi Szilagyi Robert. Antrenor: Nicolae Daroţi.

Leave a Comment