Judoka de la CS Vidalis au urcat pe podium la „Cupa Unio” de la Satu Mare

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Ecaterina Both” din Satu Mare a găzduit sâmbătă cea de-a 21-a ediţie a „Cupei Unio” la judo, eveniment la care au participat şi reprezentanţi ai Clubului Sportiv Vidalis Zalău. Delegaţia condusă de Radics Ştefan a avut în componenţă şapte sportivi, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Marieta Pop, care s-a clasat pe locul doi la categoria 46 de kilograme, secţiunea copii sub 10 ani, pierzând în finală în faţa unei sportive din Baia Mare.
Andrei Recean s-a situat pe locul trei la categoria 66 de kilograme, secţiunea copii sub 14 ani, iar Darius Ciupe, Peter Olah şi Luca Crişan au pierdut meciurile pentru calificarea în semifinale, clasându-se pe poziţia a cincea la final.
„Copiii au avut o evoluţie bună şi mă bucur că se vede un progres din partea lor. Urmează o nouă competiţie pentru noi în data de 3 decembrie, organizată de clubul Liberty Oradea, de unde sper să ne întoarcem cu evoluţii la fel de bune”, a afirmat antrenorul Radics Ştefan.
„Cupa Unio” a fost un turneu internaţional, la care au participat 375 de sportivi din România, Ungaria şi Ucraina. Au fost 25 de cluburi participante, dintre care 17 din România, şase din Ungaria şi două din Ucraina.
În urmă cu două săptămâni, CS Vidalis Zalău obţinea două medalii de aur la Campionatul Naţional de Kata, prin sportivii Valer Tout şi Ionuţ Cuibuş, care au avut evoluţii foarte bune în proba de kimeno kata şi au reuşit să promoveze şi examenul pentru centura neagră (1 DAN).

Leave a Comment