Jucătorii de la FC Zalău, băgaţi în şedinţă după eşecurile din primele două etape

„Este inadmisibil să pierzi cu două nou-promovate şi să primeşti cinci goluri acasă” este de părere preşedintele clubului, Ioan Morar
La FC Zalău lucrurile nu decurg deloc bine, iar acest lucru a fost demonstrat în primele două etape de campionat, FC Zalău pierzând în faţa unor echipe nou-promovate în Liga a III-a. Mai mult, formaţia pregătită de antrenorii Paşca şi Oros au primit nu mai puţin de cinci goluri în duelul de vineri, de pe teren propriu, cu Şoimii Pâncota. „Jucătorii nu au ce să comenteze, pentru că sunt la zi cu banii. Este inadmisibil să pierzi în faţa a două echipe nou-promovate şi să mai şi încasezi cinci goluri acasă. Azi vom avea o şedinţă cu jucătorii şi antrenorii, pentru că aşa nu se mai poate. Este clar că se vor lua măsuri. La cine îi convine, rămâne, cine nu, poate pleca. Sunt foarte supărat pe jucători. Le oferi toate condiţiile, dar ei dezamăgesc în teren. Cine va confirma în prima parte a campionatului, va rămâne, cine nu va pleca. Vom încerca să întinerim tot mai mult echipa, pentru că, din păcate, jucătorii mai în vârstă nu mai confirmă. Din partea lor există voinţă, dar nu mai există putinţă”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
Potrivit oficialului zălăuan, nu este exclusă nici varianta schimbării antrenorului: „Am analizat zilele acestea situaţia din toate punctele de vedere. Am auzit şi varianta că sunt jucători nemulţimiţi de antrenor, dar nu ştiu ce să cred. Vom analiza împreună situaţia şi vom lua măsurile care se impun”, a mai precizat preşedintele zălăuan.
Acesta consideră însă că este greu ca FC Zalău să promoveze cu actualul buget, având în verede că se cheltuiesc sume consistente şi pe grupele de copii şi juniori. „Noi cheltuim sume consistente şi cu grupele de juniori, mai ales cu cele două de le republicani. Pentru a promova în Liga a II-a este nevoie şi de alt sprijin financiar pe lângă banii alocaţi de primărie şi de mine. Ca să promovezi trebuie să aduci jucători din afara judeţului, pentru că nu poţi promova cu jucători din Liga a IV-a. Nivelul este cu totul altul şi majoritatea jucătorilor nu fac faţă în Liga a III-a”.
După două etape, FC Zalău are zero puncte acumulate şi un golaveraj de 3 – 6, urmând ca în etapa de vineri să evolueze în deplasare, la Unirea Dej.

3 Thoughts to “Jucătorii de la FC Zalău, băgaţi în şedinţă după eşecurile din primele două etape”

  1. Anonim

    domnule ioan morar nu numa jucatorii de la fc zalau sunt de vine si antrenorul pasca el antreneaza pe ei,si avem nevoie de cornaci,jula,gorga nu renuntati la ei ,mai bine renuntati la pasca si aduceti un antrenor valoros si bun,ati intinerit lotul in fiecare an dar fara jula,gorga si cornaci nu pot nimica avem nevoie de ei renuntati la pasca sil demitetil cat mai repede se poate ca jucatori nul mai vor

  2. oriosz

    lasati acest sport la altii1afara cu tortii1afara cu voi!sunteti nemernici de nesimtiti1orasul nu va vrea!

  3. Anonim

    da ce faceti voi ii joc cu mingea….mergeti in parc si va jucati nu mai stricati bani pe terenuri de fotbal si echipamente..:)))

Leave a Comment