Jucător de la FC Zalău, cu dosar penal

Transferat în această iarnă de la CS Barcău Nuşfalău, fundaşul Cătălin Anghel s-a despărţit de FC Zalău fără să fi jucat niciun meci oficial pentru „alb-albaştri”.

Conducerea clubului zălăuan a renunţat la serviciile jucătorului, după ce, acestuia i s-a întocmit dosar penal. „În data de 22 februarie 2013, ora 21:20, poliţiştii de siguranţă publică au identificat în trafic, pe strada V. Gelu din municipiu, un autoturism care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu. La solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto A. Cătălin, 19 ani, din Cerîşa, a prezentat autorizaţia de circulaţie, care era expirată din data de 12 februarie 2013. Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” se arată într-un comunicat emis de biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. Potrivit legii, fotbalistul de doar 19 ani riscă pedeapsa cu înschisoarea de la unu la trei ani.
„În condiţiile acestea nu puteam să-l mai primesc la echipă. A doua zi, când am aflat, am şi renunţat la serviciile lui. Sunt problemele lui personale, pe care trebuie să şi le rezolve. Venea în continuare la antrenament, iar peste o lună ne trezeam că nu mai poate să se prezinte la echipă. De asemenea jucători nu avem nevoie la club”, ne-a declarat preşedintele FC Zalău, Ioan Morar.
Având în vedere că returul Ligii a III-a începe vineri, Cătălin Anghel a fost deja legitimat la FC Zalău, dar dacă oficialii zălăuani îi vor da “dezlegarea”, jucătorul va putea evolua pentru orice altă echipă în returul campionatului.

Alte articole

2 Thoughts to “Jucător de la FC Zalău, cu dosar penal”

  1. unu

    bine ca Hora la cfr poate juca chiar daca ii deja condamnat, aia nu se tem ca maine in loc de antrenament se va prezenta la puscarie. conducerea extraordinara si priceputa a zalaului a dat afara un jucator tanar cu reale calitati si pe care putea lua ceva bani la un eventual transfer. in situatia asta Jula si Cornaciu vor juca pana la 50 de ani :). bravo conducerii, „salvatorului fotbalului salajean”, Morar!

  2. ASTA -I VRAJEALA CU CE ZICE MORAR.CE ASTA-I SINGURUL JUCATOR DIN TARA CU ASEMENEA PROBLEME

Leave a Comment