Iulian Petrache s-a întors la FC Zalău

Iulian Petrache a evoluat în amicalul pe care FC Zalău l-a susţinut marţi la Dej, în faţa echipei locale, Unirea şi în care s-a impus cu scorul de 1 – 0 prin reuşita lui Raul Stanciu.

Unul dintre cei mai importanţi jucători pe care i-a avut FC Zalău în prima parte a campionatului revine la formaţia de sub Meseş, după o perioadă scurtă de întrerupere. Transferat în vara anului trecut la clubul zălăuan, fundaşul Iulian Petrache s-a despărţit în această iarnă de echipa antrenată de Călin Pop, dorind să evolueze la un nivel mai înalt decât cel din Liga a III-a.
Relaţia sa cu preşedintele Ioan Morar a rămas la fel de bună, iar zilele trecute, cele două părţi au ajuns la o înţelegere pentru a colabora şi în a doua parte a campionatului. “Avâd în vedere că am renunţat la cei doi jucători (Ionuţ Horgoş şi Gabriel Ţiriac, n.r.) am reluat discuţiile cu Iulian Petrache şi a acceptat să revină la echipă. Mă bucur foarte mult, pentru că este un jucător valoros, iar acest lucru l-a demonstrat şi în tur”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Înaintea de a ajunge în vara trecută la FC Zalău, Petrache a evoluat în prima ligă din Ungaria la formaţia Kaposvar, dar a ajuns şi în campionatul din Polonia, unde a jucat la o formaţie din al treilea eşalon. În ultimii ani a fost legitimat la Liberty Salonta, însă a evoluat sub formă de împrumut la FC Bihor.

Leave a Comment