Iubitorii de mişcare au acces din nou la Stadionul Municipal

Pandemia de Coronavirus a dat peste cap tot sistemul din România, indiferent de domeniul de activitate, fiind afectat şi sportul de performanţă. Dat fiind faptul că şi cluburile de performanţă din municipiu şi-au sistat activitatea pe perioada stării de urgenţă, autorităţile locale au decis să ia măsuri de siguranţă şi pentru iubitorii de mişcare din municipiu, aceştia nemaiavând acces la Stadionul Municipal.

România se află în continuare în stare de alertă, dar o parte din competiţii s-au reluat, astfel că autorităţile locale au decis redeschiderea porţilor pentru publicul larg.

„Am venit, în primul rând, în sprijinul doritorilor de mişcare, fiindcă au fost solicitări în acest sens. Vor exista anumite restricţii atâta timp cât va continua starea de alertă, iar programul este în funcţie de antrenamentele cluburilor de performanţă. Vom aplica măsurile de siguranţă, aşa cum impun şi hotărârile în vigoare, vom dezinfecta căile de acces, băncile de rezerve, fiindcă poate sunt persoane ca-şi mai lasă o haină sau îşi schimbă echipamentul pe perioada antrenamentului”, ne-a declarat Alexandru Pura, Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău.

A fost afişat şi programul la intrarea în stadion, publicul având la dispoziţie trei variante pentru a putea face mişcare: dimineaţa, între orele 7 – 8:30, după-masa între orele 12:30 – 16:30 şi seara, în intervalul 19:30 – 21:45.

 

 

One Thought to “Iubitorii de mişcare au acces din nou la Stadionul Municipal”

 1. cluburile de performanţă din municipiu ???

  unde masa vede acest director PERFORMANTA ???!?1
  finantarea acestor cluburi este o gaura neagra pt bugetul local !! se fura mai bine de jumatate din bani si de diferenta sunt platiti o armata de trantori sa faca NIMIC !!
  de ce din bani publici se platesc contracte cu jucatori profesionisti ? sunt buni, atunci sa-si caute sponsori private, caci sunt profesionisti !!
  din banii publici, ai nostri sa se asigure baze sportive cu acces la toata lumea, mai ales la copii, sa fie infintate 10-100 de echipe de copii si NU o echipa de fotbal RATATA si scumpa ! Nu o echipa de volei/hambal unde sa platim jucatori cu contracte „confindentiale”, mai ales STRAINI si nu cei din Zalau !!
  si daca tot zboara Ciunt din primarie, sa speram ca il zboara si pe acest director Pura, un adevarat parazit in primarie, care a infectat tot in jurul lui !!

Leave a Comment